Bij voetbalclub AMVJ voetballen veel studenten. Een groot deel van deze studenten hebben ook in de jeugd bij onze club gevoetbald. Een ander deel is hier in zijn studententijd komen wonen.

Veel studenten die hier zijn komen wonen, kunnen het voetbal in hun oorspronkelijke woonplaats niet meer combineren met studeren. Voor dit soort gevallen ben je bij AMVJ op het juiste adres.

GEZOCHT: AMVJ zoekt voor het eerste elftal komend seizoen (2024-2025) een keeper.

– AMVJ heeft ook studenten damesteams

Recreatief

Individuen (mannen en vrouwen) worden bij AMVJ aangenomen, maar ook vriendenteams. Ook nieuwe teams kunnen zich bij AMVJ inschrijven. Het komt weleens voor dat studentenverenigingen zich bij AMVJ aanmelden.

Studenten ervaren AMVJ doorgaans als een prettige- en rustige vereniging. Je hebt wat afleiding naast je studie, speelt voor je plezier en het is ook nog eens dichtbij (voor de meeste dan).

Selectie

Wil je ook op niveau spelen? Dan kan dat ook bij AMVJ. Het eerste van AMVJ speelt 2e klasse en is daarmee een bekende club in de regio. Het tweede van AMVJ speelt eerste klasse reserve. Als je goed in de selectie past, kun je daar deel van gaan uitmaken. Voor een voetballer is het een ultieme kans om eventueel nog een stap verder te gaan.

AMVJ ligt op het randje van Amsterdam en Amstelveen op 5 a 10 minuten fietsen van de Vrije Universiteit (VU). Voor studenten van de Hogeschool van Amsterdam van het Amstelcampus is het ongeveer 20 minuten fietsen.

De club is gelegen in een oase van rust. Er komt weinig verkeer en er heerst altijd een prettige sfeer. Op de wedstrijddagen is het er altijd gezellig druk.

Alleen trainen?

Het komt veel voor dat studenten alleen mee willen trainen omdat studenten in het weekend terug naar huis gaan. Dat kan bij AMVJ in principe ook. Voor de studenten die wel graag wedstrijden willen spelen, op zaterdag zijn de wedstrijden. De tegenstanders komen veel uit de buurt en zijn fietsend goed te doen.

Meer info over voetballen bij AMVJ

Lijkt het je leuk om meer informatie te krijgen over AMVJ of gewoon een keer mee komen trainen? Vul dan het contactformulier in.