Damesvoetbal

Kom bij de leukste club van Amsterdam

Train een keer mee!

Voor wie?

Voor alle dames vanaf 18 jaar

Wanneer?

1/2 training + 1 wedstrijd per week

Trainingslid

Of wordt trainingslid van onze voetbalschool

Voetbal bij AMVJ

Damesvoetbal is de laatste tijd bij AMVJ Voetbal populair geworden. De club is zich meer gaan richten op dameselftallen en resulteerde in een aantal nieuwe (studenten)teams.

De wedstrijden zijn op zaterdag of zondag. De trainingstijd hangt af van het team. Je traint in principe één keer, maar als de animo in het team groot is, dan wordt er gekeken voor een tweede trainingsdag.

VRVoetbalschool

AMVJ heeft ook een vrvoetbalschool. Van de voetbalschool word je lid als je enkel wilt trainen. Handig voor als je in Amsterdam studeert en 'thuis' nog wedstrijden speelt. Ook handig als je een beginner bent en rustig wil leren voetballen. Meestal ben je na een jaar voetbalschool klaar voor het echte werk, wedstrijden spelen.

VRVoetbalschool.nl

Met een team

Ben je met een groep(je)? Mocht je een nieuw team willen beginnen, bijvoorbeeld met je studentenvereniging, neem contact met ons op.

Ben je jonger dan 18? Kijk dan op de meisjesvoetbalschool pagina.

Damesvoetbal in Amsterdam

Meer informatie

Wil je meer informatie verkrijgen over AMVJ of gewoon een keer mee trainen? Neem dan direct contact op of dien direct een aanmeldingsverzoek in. Meer informatie over de ligging, contributie en AMVJ vind je op de informatiepagina.

Train een keertje mee

Voel je vrij om een keertje mee te trainen:

Aanspreekpunt

Lex van Hees

Lex van Hees

Damesvoetbal bij AMVJ Voetbal 06 558 222 79