Voetbal bij AMVJ

Damesvoetbal is de laatste tijd bij AMVJ Voetbal populair geworden. De club is zich meer gaan richten op dameselftallen en resulteerde in een aantal nieuwe (studenten)teams.

De wedstrijden zijn op zaterdag of zondag. De trainingstijd hangt af van het team. Je traint in principe één keer, maar als de animo in het team groot is, dan wordt er gekeken voor een tweede trainingsdag.

Kom een keer meetrainen 🙂

  • Zo kunnen wij het beste team kiezen wat het beste bij je past

Alleen trainen of beginnen met voetbal

AMVJ heeft ook een vrvoetbalschool speciaal voor vrouwenvoetbal. Van de voetbalschool word je lid als je enkel wilt trainen en/of geen ‘verplichtingen’ wilt hebben van een teamsport. Het kan ook handig zijn als je in Amsterdam studeert en ‘thuis’ wedstrijden speelt.

Beginners
Deze voetbalschool is ideaal als je wilt beginnen met leren voetballen. Meestal ben je na een jaar voetbalschool klaar voor het echte werk, wedstrijden spelen. Zie meer via de onderstaande link.

VRVoetbalschool.nl

4 damesteams in 2 jaar tijd

We zijn altijd opzoek naar dames met of zonder voetbalervaring die bij onze gezellige voetbalclub willen voetballen?

Geef je op :)

Met een nieuw team

Ben je met een groep(je)? Mocht je een nieuw team willen beginnen, bijvoorbeeld met je studentenvereniging, neem contact met ons op.

Meer informatie

Wil je meer informatie verkrijgen over AMVJ of gewoon een keer mee trainen? Neem dan direct contact op of dien direct een aanmeldingsverzoek in. Meer over de ligging, contributie en AMVJ vind je op de informatiepagina.

Kom een keer proeftrainen!

Zin om een keer mee te trainen? Of gewoon al een aanmeldingsverzoek doen? Vul het bovenstaande formulier in en train binnenkort met één van onze vrouwenteams mee.

Contact

Weet alles over het damesvoetbal bij AMVJ

Mail Lotte
Lotte Oldegbers

Lotte Oldegbers

Websitebeheer

lotteoldegbers@gmail.com