Iedereen kan nu Vriend worden van AMVJ! Broers, zussen, neven, nichten, ooms en tantes, opa’s en oma’s, noem maar op. Dus hoort, zegt het voort.

De Vrienden van AMVJ bestaat uit een groep mensen die elk jaar een bedrag doneren aan AMVJ. Als Vriend bepaal je samen met de andere Vrienden waar het geld aan wordt besteed.

Ik word lid!

1. Word Vriend Je kunt jaarlijks kiezen tussen Goud (€100,-) of Zilver (€50,-).
2. Stem mee Gedurende het seizoen kun je online stemmen op jouw favoriete project binnen AMVJ Voetbal.
3. Voor jou Eens per seizoen worden alle Vrienden uitgenodigd voor een hapje en een drankje bij een thuiswedstrijd van het 1e elftal.

Ondersteun onze initiatieven

Dankzij de Vrienden van AMVJ kunnen we mooie initatieven opzetten die aan de hele vereniging ten goede komen. Dit seizoen willen wij jullie bijdragen bijvoorbeeld gaan gebruiken voor de herbouw van ons ballenhok.

Ondersteun onze initiatieven

Beslis mee

Bepaal mee wat er met het geld moet gebeuren. Dat kan van alles zijn, van een nieuw AED apparaat tot een voetbalkamp of een clinic voor de jeugd.

Beslis mee

Eervolle vermelding

We zetten alle Vrienden in het zonnetje met een eervolle vermelding op het speciale Vrienden van AMVJ Bord in het clubhuis. Verder worden alle Vrienden éénmaal per seizoen uitgenodigd bij een thuiswedstrijd van het 1e elftal voor een hapje en een drankje.

Eervolle vermelding

Het idee

De Vrienden van AMVJ zijn de opvolgers van de voormalige Club van Honderd die een tiental jaar geleden werd opgericht door het toenmalige bestuur. De opzet is sindsdien hetzelfde gebleven: AMVJ Voetbal waar nodig financieel ondersteunen bij extra activiteiten voor de club. Denk hierbij aan trainingsmateriaal voor de jeugd, voetbalkampen en een AED apparaat.

Alle Vrienden samen bepalen jaarlijks aan welke projecten 50% van de opbrengst wordt besteed. De besteding van de overige 50% wordt door het bestuur ingevuld.

Ook Vriend worden van AMVJ Voetbal? Vul dan het Inschrijfformulier in. Je bent al Vriend voor €50 of €100 euro per seizoen. De bijdrage wordt ieder seizoen automatisch afgeschreven van de opgegeven rekening. Je kunt op ieder gewenst moment je bijdrage beëindigen.

Inschrijfformulier

Word snel en makkelijk lid van de Vrienden van AMVJ. Dank je wel!

Contact

Mail Lex
Lex van Hees

Lex van Hees

Voorzitter

lexvanhees@amvjvoetbal.nl 020 645 7248