De Vrienden van AMVJ is een groep donateurs die elk jaar €50 of €100 euro doneren aan goede doelen binnen AMVJ. 

De Vrienden van AMVJ is ontstaan uit de voormalige ‘Club van Honderd’ die een tiental jaar geleden werd opgericht door het toenmalige bestuur. De doelstelling is om AMVJ Voetbal waar nodig financieel te ondersteunen.

In het verleden hebben de Vrienden van AMVJ diverse projecten financieel gesteund. Denk hierbij aan trainingsmateriaal, voetbalkampen voor de jeugd en een AED apparaat. Als Vriend van AMVJ bepaal je samen met de andere leden voor 50% waar de bijdrage naartoe gaat. De overige 50% wordt door het bestuur ingevuld.

Hebben wij uw interesse gewekt en wil je ook vriend worden van AMVJ Voetbal? Vul dan gelijk het onderstaande formulier in. Het lidmaatschap bedraagt slechts €50 of €100 euro per seizoen. Jaarlijks wordt de bijdrage via een automatisch incasso afgeschreven van de opgegeven rekening.

Beslis mee over de investeringen

Als vriend van AMVJ stem je voor de helft van de opbrengst mee over wat er met het geld moet gebeuren. Dat kan van alles zijn, van een nieuw AED apparaat tot een voetbalkamp van de jeugd.

Beslis mee over de investeringen

Eervolle vermelding van de leden

We zijn nog bezig met het vinden van een geschikte plek in het clubhuis of langs het hoofdveld waar we de 'Vrienden van AMVJ' in het zonnetje willen zetten. De namen verschijnen ook op de website.

Eervolle vermelding van de leden

Ik word Vriend van AMVJ Voetbal

Contact

Oprichter Club van Honderd

Mail Dirk
Dirk Landsaat

Dirk Landsaat

Bestuurslid

dirklandsaat@outlook.com