Inschrijven

Wil je komen voetballen bij AMVJ? Dien dan als eerst een vrijblijvend aanmeldingsverzoek in. Je hebt dit binnen een minuut gedaan. Op basis van de meest essentiële gegevens, leeftijd, voetbalervaring, ambitie, kunnen wij dan bekijken of er plaats is binnen een van onze teams. Wanneer dit positief uitpakt, kan online het inschrijvingsformulier worden ingevuld. Dit formulier wordt door ons toegestuurd t.z.t. Mocht je de afgelopen drie jaar bij een andere voetbalvereniging lid zijn geweest, dan hebben we je KNVB relatienummer nodig om je te kunnen overschrijven. Deze kun je vinden in de voetbal.nl app.

> Ga naar aanmeldingsverzoekformulier

Overschrijven

Wil je het lidmaatschap van AMVJ Voetbal opzeggen en bij een ANDERE club gaan voetballen, dan dient dit voor 20 mei te worden geregeld. Schrijf je officieel uit bij AMVJ via het uitschrijfformulier. Wanneer er geen belemmeringen zijn, denk hierbij vooral aan de contributie, dan zal het secretariaat e.e.a. naar behoren afwikkelen. Informeer het team en de teamleiding dat je elders gaat voetballen.

> Ga naar uitschrijfformulier

Uitschrijven

Wil je het lidmaatschap van AMVJ opzeggen?

  1. Schrijf je uit via het uitschrijfformulier. De uiterste datum van afmelding is 20 mei. Let op: Als je je afmeldt na 20 mei en voor 31 juli, dan zijn we helaas genoodzaakt om 50% van de jaarcontributie in rekening te brengen. Meld jij je af na 31 juli, dan zijn we genoodzaakt de gehele jaarcontributie in rekening te brengen.
  2. Meld je voor 20 mei af bij je teamleider. Let op: afmelden bij de teamleider is NIET gelijk aan uitschrijven, dat moet je expliciet via het contact formulier doen.

> Ga naar uitschrijfformulier

Contact

Voor alles over het lidmaatschap bij AMVJ Voetbal

Mail Robbert
Robbert Veltman

Robbert Veltman

Penningmeester

penningmeester@amvjvoetbal.nl