In- en uitschrijven

Inschrijven

Wil je komen voetballen bij AMVJ? Dien dan als eerst een vrijblijvend aanmeldingsverzoek in. Je hebt dit binnen een minuut gedaan.

Op basis van de meest essentiële gegevens, leeftijd, voetbalervaring, ambitie, kunnen wij dan bekijken of er plaats is binnen een van onze teams.

Wanneer dit positief uitpakt, kan online het inschrijvingsformulier worden ingevuld. Dit formulier wordt door ons toegestuurd t.z.t.

Mocht je de afgelopen drie jaar bij een andere voetbalvereniging lid zijn geweest. Dan hebben we je KNVB relatienummer nodig om je te kunnen overschrijven. Deze kun je vinden in de voetbal.nl app.

Overschrijven

Wil je het lidmaatschap van AMVJ Voetbal opzeggen en bij een ANDERE club gaan voetballen, dan dient dit voor 20 mei te worden geregeld. Schrijf je officieel uit bij AMVJ via het contactformulier

Wanneer er geen belemmeringen zijn, denk hierbij vooral aan de contributie, dan zal het Secretariaat e.e.a. naar behoren afwikkelen.

Laat je dan ook aan het team/de leiding even weten dat je ergens anders gaat voetballen?

Uitschrijven

Wil je het lidmaatschap van AMVJ opzeggen, vul dan het contactformulier in. De uiterste datum van afmelding is 20 mei. Uiteraard is het wel zo netjes om ook het vertrek bij het team/de leiding bekend te maken.

Let op: Als je je afmeldt na 20 mei en voor 31 juli, dan zijn we helaas genoodzaakt om 25% van de jaarcontributie in rekening te brengen.

Meld je je pas in augustus af, of nog later, dan zijn de wijzigingskosten 50% van de jaarcontributie.