Wil je een nieuw vriendenteam opstarten en ben je opzoek naar een voetbalclub in Amsterdam om te voetballen? Kijk dan eens bij AMVJ. Momenteel groeit AMVJ hard en zeker op de zondag hebben we nog ruimte voor nieuwe voetbalteams. AMVJ is een gezellig voetbalvereniging in een prachtig stukje groen onder de rook van Amsterdam en Amstelveen. De club maakt onderdeel uit van een multisportvereniging waar je meerdere sporten kunt beoefenen.

Momenteel hebben we nog ruimte op de zondag voor nieuwe heren en/of damesteams. Sinds drie jaar zit het zondagvoetbal bij AMVJ in de lift, van nul naar vijf teams. Er voetballen nu meerdere damesteams en herenteams op zondag bij AMVJ.

Voetballen op prachtige velden

We trainen op mooie kunstgrasvelden en spelen wedstrijden onder andere op echt natuurgras. Dat zie je bijna nergens meer ;)

Voetballen op prachtige velden

Gezellige activiteiten bij AMVJ

Elk jaar organiseren we naast het voetbal gezellige activiteiten waaronder in de winter het KerstGala en in de zomer het Sixentoernooi.

Gezellige activiteiten bij AMVJ

Trainingen

Nieuwe seniorenteams kunnen rekenen op tenminste 1x per week trainen. Je hebt dan een half veld ter beschikking. Bij de start van het elftal zullen wij materiaal verzorgen waaronder 7 ballen, hesjes en pionnen. Je kunt deze opbergen in het ballenhok, waar elk team z’n eigen hok heeft.

Belangrijk om te weten:

  1. Een team moet uit ten minste 15-18 personen bestaan. Mocht je te kort komen, kunnen wij ondersteunen met de veel losse aanmeldingen die AMVJ ontvangt.
  2. Je team is zelf verantwoordelijk voor het regelen van een scheidsrechter bij thuiswedstrijden.
  3. We gaan samen opzoek naar de klasse waarin we jullie team indelen.
  4. We leveren standaard geen trainer, maar kunnen wel helpen bij de zoektocht, mocht jullie team dat willen.
  5. Je hoeft bij ons geen bardienst te draaien.

De contributiebedragen vind je op de contributiepagina.

Heb je verder nog vragen en/of interesse? Laat het ons weten!

Contact

Weet alles van de seniorenteams bij AMVJ

Mail Lex
Lex van Hees

Lex van Hees

Voorzitter

lexvanhees@amvjvoetbal.nl 020 645 7248