82x gelezen

Zwaar bevochten overwinning D2

Afgelopen zaterdag speelde onze D2 tegen de D6 van de Legmeervogels. In de kleedkamer vooraf heerste het gebruikelijke optimisme, een aantal van onze jongens waren zelfs de avond ervoor op stap geweest en kwamen zelfs te laat.
Nou dat was te merken. Legmeervogels was fysiek sterk (tweede jaars D-tjes) en ging goed de duels aan. Met een beetje meer geluk hadden ze wel 3 keer kunnen scoren. Gelukkig hebben wij Joppe in de goal ! Toch scoorden wij eerst, na een goede aanval werd Skett gevloerd in het strafschopgebied maar de scheids gaf hem er net buiten. Geeft niks dacht Skett dan krul ik hem wel van buiten de 16 in de kruising : 1-0. De 2-0 dachten we vlak voor tijd erin te knallen maar deze werd afgekeurd omdat de bal uit zou zijn geweest voor een ingooi. Zo zie je maar weer (lees eerder verslag) dat je ze ook wel eens tegen krijgt. Nu gingen we met 1-0 rusten.
In de tweede helft was AMVJ een stuk beter, Kai, Jip, Jens en Noah waren achterin zeer scherp en de Legmeervogels werden niet echt meer gevaarlijk. Toch viel de gelijkmaker 10 minuten voor tijd vanuit een afgeslagen corner. Een schitterende knal van een goed op de rand van het strafschopgebied staande Legmeervogel bracht de 1-1 op het bord. Dit gaf de Vogels weer moed om nog een keer aan te zetten maar de winst is dat we niet meer bij de pakken neerzitten zoals tegen AFC, maar gewoon doorgaan met voetballen en niet lang daarna tikte Puck na goed doorzetten van Ruairi de bal langs hun uitstekende keeper : 2-1
Met nog een paar minuten op de klok volgde ook nog de 3-1 van Skett. En zo konden er weer 3 punten bijgeschreven worden. Goed gedaan mannen.
Bij thuiskomst bleek ook nog onze concurrent ZSGOWMS gelijk te hebben gespeeld ! Een goed weekend dus voor onze D2 (tot dat Bony er ’s avonds 2 in knalde 🙁