139x gelezen

Zeg dus nooit: nooit!!

Niet gezien en toch gelijk gekregen. 

 Ik tik deze paar regels uit het verre onbeschrijfelijke Las Vegas waar ik van de ene in de andere verbazing val op mijn niet meer zo piepe dag. 
 Een stad die op vele fronten zijn geldverslindend opwindende gelijke niet kent, een lawaaimachine zonder weerga. Maar daarover in een ander medium wellicht later nog wat meer. 
Maar die verbazing had ik niet zo erg toen ik de uitslagen las in 2a. 
Weliswaar is het hier negen uur vroeger dan op het Loopveld, maar Internet werkt overal en op tijd. En dus kon ik op het alerte HAV al snel kennis nemen van de uitkomst van mijn vorige week na de pot tegen EDO geuite tegelwijsheid:”zeg nooit nooit in het voetbal”. Wellicht ook ten tonele gevoerd omdat ik toch heimelijk hoop dat de coach van concurrent (dat mag ik nu wel weer schrijven) AFC na volgende week zijn gardarobe dient op te peuzelen.
 En die kans zit er toch weer wat redelijk dikker in na de naar ik van coach Schakel heb begrepen nipte zege van zijn boys op het altijd lastige ZOB en het “logische” verlies van de concurrent bij de laagvliegende monniken. 
Nog maar twee puntjes achter,het is een schijntje vergeleken bij de straatlengte van twee weken terug. Bovendien kan het de roodzwarte broeders van Goed Genoeg toch niet geheel onberoerd laten dat de kampioensruikers ten tweeden male in de vuilcontainer moesten verdwijnen. 
Hoe dan ook: dat het weer spannend is in deze knotsgekke competitie is een feit en dat is toch ook zeer te danken aan de voortgezette revival van mijn dappere Schakelboys. Een dikke pluim en lekker doorgaan zo vrinden jullie gewenst door 
Verre Dirk