109x gelezen

Vroege Vogels aan de Transformatorweg

Afgelopen zaterdag 20 november moest iedereen er weer vroeg uit. Om 09u00 moeten we namelijk bij SDZ zijn aan de Transformatorweg ! Niks uitslapen !

SDZ staat 2de in onze competitie maar gelukkig hadden we geen afzeggingen en waren we op volle oorlogssterkte. We begonnen dan ook heel sterk en in de rust stond het dan ook 1-2 voor AMVJ ( goal van Bram en een rebound van Ruairi na een vlammend schot op de paal van Puck). De E3 speelde zeer sterk. Helaas ging het na de rust een stuk minder, concentratieverlies en de wissels die niet goed uitpakte zorgde ervoor dat SDZ toch kon uitlopen tot 6-3 ( nog een goal van Ruairi, terwijl we met 8 man op het veld stonden) ! Onze verdediging ( Omar, Jens en Adriaan ) is heel sterk maar door de wissels stond er soms maar 1 van hun in het veld en onze aanvallers verdedigde dan niet zo goed mee. Daar moeten de trainers maar even over nadenken.

Gelukkig keepte David weer als een leeuw anders had de stand nog wel hoger kunnen uitpakken.

Tot slot een pluim voor iedereen want we bleven wel voetballen. En als er nog een helft had gevolgd hadden we het wel weer kunnen omdraaien. Helaas…

De volgende wedstrijd isbij Badhoevedorp, kunnen we revanche nemen, tot dan !