93x gelezen

Vanwege diverse blessures hadden we bijna geen (Geuzen) Middenmeer

Het was weer een waar spektakel, dat het publiek werd voorgeschoteld. Geheel op eigen kracht stond het Team in de startblokken. Maar wat er allemaal kan gebeuren in een potje Voetbal?

De eerder door mij geroemde Alex, al voor de rust, exit. Hamstringblessure, nou, dan weten we het wel, over en uit. Evt. Keepen, dat zat er ook niet meer in.

Inmiddels waren er al 4 goals gescoord, gelijk verdeeld, 2-2 was de ruststand. Dan wordt de 2e helft een lastig verhaal, want GMM werd steeds sterker, bleef ons doel maar bestoken.

Staat er bij AMVJ eentje in de goal, een kleine knurft, Reese, met het keepersshirt tot op haar knieen, die houdt er een bal uit. Je wilt het niet weten, ik telde hem al, maar daar dacht Reese anders over.

Daar krijg je als Team een enorme boost van, we gaan het doen. De verdediging staat zijn mannetje wel, het zijn niet de vlugste, maar er staat een brok geweld in het veld, die geven nooit op. Steeds weer een pootje ertussen, het was niet altijd even fraai, Vrouwen en Kinderen eerst, weg met die bal! Nu nog aanvallen.

Wederom een tegenvaller. Alisa, ik schrok mij te barste, een iets te grote stap om de bal te pakken, kermend ging zij naar de grond. Was ook niet meer inzetbaar op het Middenveld. Myrthe kreeg een por in haar ribben, was niet onsportief, dat kan gebeuren bij Voetbal.

Myrthe probeerde het nog 5 minuten, maar moest ook de strijd staken. Dan lever je op het Middenveld behoorlijk in. Moet je noodverbandjes aanleggen, Ellie mid-mid, Joeri op rechts, maar zien of we het volhouden.

Maken we nog een doelpunt! Rixt, met haar chocoladebeen, eigenlijk een ongevaarlijk schot, wordt door een Meisje van GMM op het koppie genomen, had ze beter niet kunnen doen. Kom je nog met 3-2 voor.

Het zal toch niet, dat we met de volle buit naar huis gaan? Dat was iets teveel van het goede, penalty tegen, kan je over twisten, maar dat doen we niet. Met een 3-3 gelijkspel waren we uiteindelijk dik tevreden.

Een staande ovatie voor Reese, terecht, fantastisch gekeept. Mijnerzijds een eervolle vermelding voor Pau(line) , al je maatjes op het Middenveld vielen weg, maar je gaf geen krimp, hoe zwaar het ook was.

Volgende match, WV, dat moet kunnen. Vwb spierblessures, een oude regel, wanneer je denkt, het kan wel weer, dan nog 1 week extra rust nemen. Het kan er zomaar inschieten, ben je weer 3 weken verder. Ik snap dat je graag wilt spelen, maar houd je koppie erbij.

Steef.