128x gelezen

Pittig potje

Het was wederom vroeg bij Sportpark Drieburg, en de bekende vroege vogels Roni en Aimane stonden de rest al ballend op te wachten (dank je wel Marlene!). De uitdaging begon al bij het zoeken van een beetje veldruimte in al die drukte, voor een gedegen warming-up door Dick….kan bepalend zijn mensen! ….want het bleek een serieus pittig potje voetbal te worden met talrijke duels die er niet om logen. De overwegende ‘kleintjes’ van De Meer hebben meermalen getracht te laten zien wie de baas is waarop ‘onze jongens’ er met volle vaart in gingen met een samenspel waar je U tegen zegt, kortom, deze twee teams waren zeer aan elkaar gewaagd…..oeff, sorry hoor, heb ’t geprobeerd maar krijg ’t niet voor elkaar om meer dan dit in enigszins herkenbare taal op papier te zetten, en niet alleen omdat ik mijn (bijna 5 kantjes!) aantekeningen niet meer kan teruglezen….dus, waar het op neerkomt is dat wij, langs de lijn, enorm genoten hebben van o.a.:

De mooie kopbal van David (wanneer en in welke situatie, geen idee?!), het pittige duel waarin Abel in verzeild was geraakt en maar niet opgaf (met de tegenstander ja, maar meer zinnigs weet ik ook echt niet te melden), het verdedigend vermogen van Roni zodanig dat er geen tegendoelpunt gemaakt kon worden (ja, die had ik zelfs door), de keurige voorzet van Aimane naar R (Roni of Raúl, ook zo duidelijk genoteerd) en de tegenaanvallen die door Vince werden geblocked (wist Marcella mij te vertellen!). Ook hebben we twee tegendoelpunten moeten incasseren, waarvan een na een sterke tegenaanval (en dus verdiend). Maarrrr, de 7-2 bottom-line op resultaatniveau 😉 is te danken aan het gehele team die het mogelijk maakte dat er (samenvattend) als volgt gescoord werd:
 – 3x Raúl 
– 1x Jip O. 
– 1x Jip T. 
– 1x Roni 
– 1x Beau

Zeker ook waard om te noemen dat er een sportief staaltje voetbal gespeeld werd, want we hebben een heuse blauwe kaart uitgereikt aan een van De Meer spelers, netjes toch! Op naar de wedstrijd tegen de koploper, zaterdag a.s.! 

Nuzha Rahali
moeder van Aimane