76x gelezen

Perfecte eerst helft ! (en goede tweede)

Of het nou de peptalk was van de trainers in de kleedkamer vooraf of dat iedereen ondanks het vroege uur vanaf minuut één
super geconcentreerd was, het feit blijft dat de eerste helft van de D2 afgelopen zaterdag bijna perfect verliep !
Van de verdediging naar middenveld tot aanvallers; overal werd hartstochtelijk gestreden voor elke bal en liepen de combinaties vloeiend. De tegenstander wist niet wat ze overkwam. Toch geen koekebakkers, ze stonden vooraf derde, konden ze 10 minuten volgen in het hoge tempo wat AMVJ speelde. Maar de enorme druk vanaf de spitsen op hun verdediging, de goed bijsluitende middenvelders kortom het vooruit verdedigen van al onze mannen resulteerde al snel in de 0-1 van Skett. De volgende aanval werd nog gekeerd door de keeper ( van 1m80 ! ) maar Puck was er als de kippen bij voor de 0-2. Er volgde nog één kans voor ZSGOWMS en deze rolde voorlangs. Daarna was het weer AMVJ wat de klok sloeg. De derde was er weer één na goed druk zetten dit resulteerde in een verkeerde pass van hun linksback die Puck kon oppikken en binnen schoot 0-3. De mooiste van de wedstrijd kwam van de voet van Ruairi, goed doorgelopen op een diepe bal van Jip lobde hij de bal prachtig over de uitkomende keeper : 0-4! Vervolgens golfde aanval na aanval op het vijandelijke doel waarbij de keeper van ZSGOWMS telkens goed in de weg lag. Toen even later ook nog de 0-5 van Skett volgde was dat niet meer dan logisch.
In de tweede helft was de veldbezetting van AMVJ iets minder waardoor het niet meer zo vloeiend verliep. ZSGOWMS gooide ook nog meer fysiek in de strijd waardoor Skett zelfs naar de kant moest met een bloedneus na een vermeende elleboogstoot !?Desondanks was er met twee mooie goals van Adriaan en nog één van Puck natuurlijk niets om over te klagen ; 0-8. In de laatste minuut gaf de scheidsrechter nog een penalty voor ZSGOWMS voor hands binnen de 16 waardoor zij ook nog iets te juichen hadden : 1-8. De complimenten voor het hele team met het vertoonde spel !
Al met al een zeer goede overwinning voor de D2 waardoor we nog vol op in de race zijn voor de winter-titel.