75x gelezen

OVER(BOS) en SLUITEN…….

Vijfentwintig minuten geconcentreerd ballen op een knollenveld met stevige bries , een tot dan toe te magere 1-0 voorsprong nemen ; het dan ogenschijnlijk wel welletjes vinden, de thuisspelende en nog wel met elan strijdende degradatiekandidaat in het zadel helpen door vlak voor rust twee onnodige goals weg te geven; en er de tweede helft niets meer van bakken en zelfs nog een tegendoelpuntje moeten slikken. (3-1 gewonnen door thuis)

Veel meer, dan dat het door het derde verlies in een paar weken tijd  voor Bordeauxrood nu echt over en sluiten is, valt er niet te melden van dit zonovergoten maar toch met een grauwsluier omfloerst optreden van mijn nog immer, maar vandaag iets minder dierbare Eén.

Conclusie: De collectieve fysieke maar vooral mentale pijp was net iets te vroeg leeg om de hoop op een aardig naspel na een tot voor kort best aardig gepresteerde competitie nog te kunnen blijven koesteren. Het is niet anders.

Maar na vrijdagavond al “het aller Ajax” de tweede helft een schamel puntje bijeen te hebben zien ploeteren tegen een lekker fris en toen beter team van Bassie;  en direct na afloop van het Overbos gedoe ook nog te horen krijgen dat (mogelijke) concurrent Aalsmeer patje had gekregen van het blijkbaar eindelijk weer ontwaakte  NFC……. het was het vast “one of those weekends” en dus voor nu dan ook maar: “over en sluiten”  door……

Dirk

Zojuist gelezen: WVHEDW kampioen! Gefeliciteerd mannen! Dik en dik verdiend!

D