145x gelezen

onder 15 slaat hard toe in Oost

Het was een mooie morgen, Wilhemina Vooruit hortus eendracht doet winnen heeft het roer omgegooid. Daarom doen ze mee aan het AJAX jeugdplan als je op hun site daarop klikt zie je Hans Schakel El Salvador ontvangen…

Sindsdien vertrekken onze talenten nu ook naar Oost. Skett Tommie om er maar een paar te noemen.Kaj. Soms komen ze daarvan daan terug om in de selectie te spelen. Onze overwinning op hun selectieteam een paar seizoenen terug was daarom zo lekker.

Als de underdog wint, is het altijd leuk. Hoe het ook zij om 9 uur wachtte ons de Geuzen. Dat we sterker en beter waren was over duidelijk,

maar scoren in zo n verrekte kort potje is andere koek. De coach van dit team zit vol trucs en listen. En dus zette hij de keeper in de spits. Voor Geuzen het door had schoot hij al rakelings naast. Door 3 4 3 t spelen sloten we ze op.

Hun Peter Cech( hij had echt zo n deksel op) kon uiteindelijk Teun niet stoppen. Een heel belangrijk doelpunt bleek, want het bleef 1-0.

Er waren veel onvriendelijkheden maar AMVJ hield zich goed.

De tweede wedstrijd waren we zo mogelijk nog sterker en na een paar seconden bleef de bal op de lijn liggen, hierna volgden flink wat 100% kansen sommige nog mooier dan de anderen maar Pancratius kwam met 0-0 heel goed weg.

Nu wachtte ons nog WVHEDW de thuisclub op papier de sterkste , In het veld was het hetzelfde beeld AMVJ sluit de tegenstander op en jaagt ze op. Al snel vallen er goalsL rush Ivo 1-0 na assist NIels. Assist Ivo op Daan 2-0. Rush Ivo 3-0.

Er ging veel naast. maar winst was onvermijdelijk. Ook al voerde WV nog invallers uit hogere teams aan ook die werden afgestopt.

De finale wachtte ons. Dit was retespannend en erg heet op kunstgras. Desalniettemin pakte onze list een veldspeler op doel die ook nog eens geblesseerd was.. heel goed uit. Hij straalde uit dat hij een heel goede keeper was en daar trapten ze in. Verder kan  hij heel goed mikken en dus waren zijn uittrappen van hoog nivo. Op maat bezorgd.

Ons geheime wapen in deze 442 opstelling die vaak werd uitgevoerd als 451 was Ivo. met zijn kracht en snelheid een constante plaat voor de achterhoede van Sporting Martinus.

De tijd vorderde gestaag, de coach had reeds een penatlyrijte bedacht. Bedacht wie gaat keepen.

En daar was een flitsende counter, Grappig dat na al die keren oefenen het dan opeens zo goed wordt uitgevoerd.

Tik tak tik en in drie tikjes is de bal bij het geheime wapen, Hij moet een langere weg afleggen dan de back. Maar hij doet het en snijdt netjes in. De libero en de keeper storten zich op hem hij struikelt houdt de bal doet niet aan schwalbes steunt op zijn hand komt weer op struikelt weer steunt weer op en bliksemsnel tikt hij tegen de bal , alles ligt op de grornd hij krabbelt overeind en ziet de bal over de lijn gaan. Alles wat bordeauxrood is schreeuwt het uit.

Met nog twee minuten te gaan kan er weinig meer mis gaan. 1-0 voor AMVJ.

nog een minuut. Er word a al Muur en Ho( mourinho) verdedigd, en we weten hoe effectief dat kan zijn

Aftellen… Fuut. We hebben m. Zo winnen we niet alleen onze poule maar ook van de winnaard vd poule boven ons.

Het bleef nog lang ornustig in de Hortus.

Hoewel oud AMVj er Tommie zijn pingel miste voor WV in een andere poule. Slaagde Jonathan ( ook oud amvjer)met zijn team er wel in om na pingels te winnen van  het team van Alex Pastoor zijn zoon…

Een heus bordeauxrood feest, want ook Ronald Klapwijk zegevierde met zijn zoons. Ronald is ook oud AMVJer…