80x gelezen

In trainingskamp voor a.s. dinsdag

AMVJ-Marken niet gezien. Dus geen verslag. (Marken overigens proficiat met het klassebehoud) Was in trainingskamp met Maurice en Hassan (allemaal de groeten van deze kersverse oefenmeester 1!)in Nieuwegein om te zien dat Geinoord de (zware) tegenstander wordt aanstaande dinsdag om 20.00ur. Na afloop beetje soebatten over de speelplek met overigens aardige bestuurders van de (natuurlijk) teleurgestelde thuisclub, die een leunend Benschop naar de eerste klasse zag ontsnappen.
Kwamen er na veel gebel en gedoe niet uit. Laten het aan de KNVB over. Het wordt of de Meern (voorkeur Geinoord) of Amstelveen Heemraad (vonden wij wel een aardige plek en heeft voorzeker de door de tegenstander geprefereerde en gewenste hoge kwaliteit kunstgras).
Jullie horen zo spoedig mogelijk het verdict van de hoge KNVB heren.
Hou de toeters en bellen gereed om Eén waar dan ook aan de winst te helpen.

Dirk
PS NA EEN REFLECTIETELEFOONTJE VAN DE GOEDE MAURICE HEB IK INMIDDELS DE TEGENSTANDER MOGEN MELDEN DAT WIJ ELKAAR DINSDAG HALFWEG IN DE MEERN ZULLEN TEGENKOMEN. DUS: IN ALLE BORDEAUXRODE AGENDA’S: AMVJ- GEINOORD 12 JUNI 20.00 UUR BIJ VV DE MEERN (LOENENSEBOSLAAN 2 DE MEERN)