108x gelezen

F3, spannend tot de laatste minuut…

Roda23 was de tegenstander voor vandaag. Voor de winterstop werd er hier een klinkende 7-1 zege tegen geboekt. Maar vandaag zou blijken dat roda23 , net als wij overigens, erg gegroeid was ten opzichte van een half jaar geleden.
Helaas moesten we het vandaag doen zonder onze keeper Merlijn, maar gelukkig hadden we Mees onze “reddende “ engel in de 1e helft. We begonnen vol goede moed en dat resulteerde al snel in een voorsprong voor AMVJ. Vito speelde zichzelf slim vrij voor het roda23 doel en schoot de bal koelbloedig binnen, 1-0.
Roda23 liet dat niet op zich zitten en scoorde al vrij snel de gelijkmaker, 1-1.
De rest van de 1e helft ging heel gelijk matig op. Roda23 die goed combineerde en daardoor veel tijd door bracht op onze helft. AMVJ met een sterk middenveld, bestaande uit Julian, Elian en Kohki die onze voorhoede steeds van mooie passes voorzag. Maar helaas geen doelpunten meer voor de rust.
Even snel een bekertje limonade erin en AMVJ stond al weer klaar voor de 2e helft, ze wisten dat een winstpartij er in zou zitten vandaag. Gelijk na de aftrap veel druk door onze voorhoede, Maron en Frits, en daar werden weer vele mogelijkheden gecreëerd. De mooiste momenten kregen we nadat er werd samengespeeld. Elke keer als er werd overgespeeld kregen we mooie kansen en kwam roda23 er niet aan te pas. Hier nog een beetje aan sleutelen op de training en we worden onverslaanbaar. Na één zo’n overspeel-momentje kreeg Vito wederom een scoringskans, en benutte deze zoals een echte topscorer betaamd, 2-1.
Lang konden we niet genieten van deze voorsprong, want roda23 maakte al vrij snel de gelijkmaker, 2-2.
Roda23 kreeg ook weer hoop en oefende veel druk uit op onze verdediging. Gelukkig hadden wij onze vrije verdediger, onze niet te passeren laatste man Vin nog. Een verdediger van uitzonderlijk hoge klasse, die veel aanvallen van roda23 afkapte. Ook Juuls die in de 2e helft ons doel verdedigde, zorgde met zijn reddingen ervoor dat roda23 niet kon scoren.
Toen was het tijd voor het mooiste doelpunt van de wedstrijd. Vito stond in een schuine hoek voor het goal en zag dat de keeper te ver voor de lijn stond. Met een subtiel en verschrikkelijk slim lobje, scoorde hij de 3-2.Prachtig!!
Voor de 3e maal deze wedstrijd stonden wij voor. Maar ook voor de 3e keer deze wedstrijd konden wij hier niet lang van genieten. Roda23 scoorde de gelijkmaker en 3-3 was de tussenstand. Dit zou ook een terechte eindstand geweest zijn, maar helaas was het lot ons niet gegund. In de slotfase van de wedstrijd wist Roda23 nog 1 maal te scoren en bracht de eindstand van deze spannende, gelijkopgaande wedstrijd naar een 3-4.
Jammer, maar helaas, volgende keer beter. Nog even penalty’s schieten en ons weekend kon beginnen. Rogier bedankt voor het fluiten, en mannen bedankt voor het helpen met de receptiedienst. Woensdag iedereen weer scherp op de training en volgende week thuis tegen KDO F4. Dan laten we even zien wie de BAAS is!!