111x gelezen

F2 krijgt pak slaag van koploper

17 september 2011

De spelers van de F2 van AMVJ gingen vanochtend met meer vertrouwen naar het sportveld dan de ouders, wetende dat de tegenstander RKAVIC F2 vorige week met 0-13 RODA 23 F9 van de eigen mat had gespeeld. Zo’n vernedering zou onze jongens bespaard blijven, maar een pak slaag werd het wel. De jongens van RKAVIC waren een halve kop groter en hadden voorin veel snelheid. Dankzij een alweer uitblinkende Jip O., die fungeerde als opruimer in de achterhoede konden we de nul enige tijd vasthouden. Toen na 10 minuten zware druk dan toch de 0-1 viel was de ban gebroken. RKAVIC maakte goed gebruik van het veld, terwijl AMVJ bij balbezit steeds de drukte op zocht. Achterin liepen onze jongens achter de feiten aan. Ondanks dat RKAVIC voor rust drie keer scoorde tekende AMVJ voor het mooiste doelpunt. Een soloactie van Raúl, slalommend door de verdediging en twee tackles incasserend leidde tot een prachtige 1-3.

Net als vorige week stond Jip O. in de tweede helft op doel, maar deze keer met minder succes. Uit twee dode spel momenten, stond het vijf minuten na rust 1-5. De wedstrijd was toen gelopen. Het pleit voor onze jongens dat ze koppies er niet bij lieten hangen. Jelle voorkwam in de tweede helft als laatste man een grotere monsterscore en voorin kregen Olivier en Amstel nog scoringskansen. De 1-7 eindstand is geflatteerd.