84x gelezen

Beursbengels 2 – AMVJ 2

Onderweg naar de Beursbengels bericht “martin met janick, ik ben toch niet fit genoeg om te spelen en kan dus niet op doel staan”. Twee minuten later “martin met sicco, ik heb nog zo een last van donderdag ik kan niet spelen”.

Aangekomen bij de Beursbengels koppen tellen. Oke ff bellen met Dori “waar zijn jullie ? we zitten vast in de tunnel kunnen geen kant op”. Boven in de kantine was het Luciano die zich vrijwillig opgaf om deze dag te gaan keepen. Aan de warming up begonnen toch maar even met Jochem contacten. “martin ik ben net wakker ik heb me verslapen, het spijt me maar ik kom wel aanmoedigen.
Ook maar ff Janick weer contacten waar hij is en of hij ook de handschoenen bij hem had. “hee mart ik ben weer terug gegaan om de handschoenen op te halen denk wel dat ik wat later ben dan. Kortom een voorbereiding die elk team zich wenst. Afgesproken met elkaar om geen ruimte te geven aan Beursbengels en al vroeg druk te zetten. We hadden ongeveer 10 minuten nodig om ons aan te passen en de eerste corner diende zich aan. Hij leek een beetje te laag maar Jeff kon er toch onderkomen en de bal gaat in de lange hoek er in. Door het vroege druk krijgen we steeds meer kansen en Beursbengels kan niet meer doen dan de lange bal geven op de twee spitsen, samen goed voor meer dan 4 meter.
 Het tweede viel na gerommel voor het doel van Beursbengels zo maar in het netje. Nog voor de rust maakte Beursbengels een tegendoelpunt uit een corner, ja 1 van die reuzen kopte hem er in. Nog voor de rust scoorde Maikel de 3-1 uit een voorzet van Devery. We spraken af na de rust weer druk te geven zolang we het konden volhouden.

We kregen kans op kans omdat ze achterin 1 op 1 gingen spelen. Het duurde best wel een tijd voordat Devery de genadeklap kon geven, door alleen door te gaan op de keeper en de 4-1 te scoren. Mannen dit was 1 van onze beste wedstrijden tot nu toe en dat met zo een rommelige voorbereiding.
We staan nu na 8 wedstrijden 4 punten onder de nummer 1. Niet gek voor een promovendus.