127x gelezen

Assendelft A1 – AMVJ A1 2 – 10

Met Jimmy op wintersport, Jishai helaas door blessures gestopt, Melle nog steeds geblesseerd, onze keeper Laurens afwezig door een gebroken neus en Nigel in rook opgegaan en dan toch nog met deze cijfers winnen. Heel mooi.
Veel dank aan Jochem. Hij was in mijn ogen de man van de wedstrijd die iedereen beter deed spelen. Dank ook aan Janick de superkeeper van de B1 en aan Gijs, Daan(teveel goals) en Abel allen van de B1. Hun energie grenst aan adhd, maar ook hun kwaliteiten mogen er zijn. Bedankt voor jullie inzet!

Ook de vaste spelers van de A1 hebben zich op een hele positieve manier laten zien. Natuurlijk was de tegenstander geen hoogvlieger, maar daardoor is het vaak juist extra moeilijk om je aan je taak te houden. Iedereen bleef dat doen. Er werd echt samengespeeld en iedereen hielp elkaar waar dat nodig was.

Tijs moest helaas al na een paar minuten het veld verlaten met een hamstringblessure. Hopelijk is dit van korte duur anders komen we echt in de problemen met de bezetting en ook zijn kwaliteiten willen wij natuurlijk niet missen. Kevin en Sam, centraal in de verdediging, vormden een geweldig ondoordringbaar blok. Zij werken goed samen en coachen de verdediging. Roben groeit steeds meer in zijn spel, werkt hard en wordt steeds belangrijker. Dat geldt ook voor Stefan die centraal op het middenveld op de juiste plek leek te staan. Hij heeft veel werk verricht en het spel goed verdeeld zonder teveel voor het eigen gewin te gaan. En dan toch nog scoren. Op de flanken hebben we twee buitenspelers met bijzondere kwaliteiten. Jair de draver, onverzettelijk en gedreven. Helaas brengt hij veel tijd in de kroeg door en zien we zijn conditie achteruit gaan. Pas op dat je niet weg zakt! Aan de andere flank Tiago, nog steeds groeiend wat betreft kwaliteit en zelfs op iets mindere momenten door zijn inzet van grote waarde voor zijn team. Wat een conditie. Als laatste dan Lex. Misschien minder zichtbaar als voorheen maar zeer gedienstig aan het team. Hij laat andere spelers beter spelen en knapt geweldig veel werk op.
Voor iedereen een dikke pluim! Volgende week dezelfde inzet.
Nick