207x gelezen

AMVJ VR1 hard aan het werk!

Mensen komen en mensen gaan. Vlogs komen en Vlogs gaan. Verslagen komen en Verslagen … zijn weer terug!! Ja hoor mensen, ondanks dat veel onze aandacht en tijd opslokt zijn we het niet vergeten. Altijd leuk om een stukje achter te laten op de AMVJ pagina. Het liefst met goede uitslagen maar dat is niet realiteit. Maar wel, een bericht van de verslag commissie: WE ARE BACK.

FC Aalsmeer mocht vandaag ons veld betreden. Op dit moment staan wij middenmoot en zijn zij DE koploper. Met z’n 14’en warmlopen, inschieten en huppatee van start! We begonnen goed en waren sterk. Strak op de bal, goed kaatsen en elkaar vinden. De bal was vooral op hun helft en meerdere kansen waren er voor het doel. Heerlijk om zo te spelen. Daarnaast werd en veel gekopt. Ondanks de blauwe plek op het hoofd van Pau van vorige week was niemand bang geworden en ging de bal lekker de ronde in. Tam deed zelfs de uitspraak ‘koppen is echt m’n hobby’’. Anne stond voorin, Wen in de spits en Lotte aan de andere kant. Vanaf het middenveld werden mooie passen gegeven, maar de bal ging er vaak langs. RAKEN MOESTEN WE! Gelukkig kwam er na 20 minuten spelen een mooie voorzet van Lotte die Anne er zo intikte. Yess, 1-0. FC Aalsmeer was erg complimenteus en ze vonden dat we erg goed aan het spelen waren. De verdediging zat er strak op met Lin en Ruth in het midden en als buitenspelers Clau en Berdien. Helaas werd er voorin een fout gemaakt, waardoor de voorstopper van FC Aalsmeer kon oplopen, vervolgens heen en weer tikte met de midmid en het 1-1 werd. Balen! Daarna misten we wat felheid en konden we de voorsprong niet naar ons toe trekken voor de rust.

In de rust was het duidelijk. Jaime wilde dat we de kansen gingen afmaken. Daar waren we het allemaal mee eens en bespraken we nog wat moeilijke situaties.

De rust was voorbij en we mochten weer. Paulien keek met Glenn (onze AMVJ baby) toe, terwijl ze de eerste helft als mid mid had gestaan. Aan haar zijde Bracha en Corno die veel van voren naar achteren moesten lopen omdat FC Aalsmeer erg bewegelijk was. Arie was spits en kwam vaak mee om het middenveld te ondersteunen. AMVJ kreeg het zwaarder maar FC Aalsmeer ging door. Ze hadden meer energie en een aantal prachtige ballen. Ze zaten er goed op en gingen echt voor de bal. Dit betaalde zich ook uit in een doelpunt: 1-2 achter. Gerrie onze keep was lekker bezig. Vele ballen kwamen op haar af maar ze hield er menig tegen. Ideaal om zo’n goede keep te hebben. De bal leek wat opgepompt te zijn en koppen werd wat pijnlijker. Maar Ruth kon met haar bovenlichaam prachtig ballen aannemen en zelfs FC Aalsmeer complimenteerden ons over onze aannames. We speelden wel (te) veel op onze eigen helft en de verdediging moest keihard werken. Ballen werden opgevangen, er tussen uitgetikt of hard weg geschoten, en dat ging heel goed. Voorin probeerde ze de kansen te benutten, maar die waren er een stuk minder dan in de eerste helft. De spits van Aalsmeer kwam uit, Gerrie kwam er op af, maar met een prachtig boogje over Ger en we kregen een doelpunt tegen. Het stond 1-3 en daar is het bijgebleven.

Naderhand nog even besproken, maar de wedstrijd was al gespeeld. Kop op allen, de doelpunten komen dichtbij en dus de punten ook!