118x gelezen

AMVJ E2 wint overtuigend

De E2 van AMVJ heeft zaterdag overtuigend gewonnen van Legmeervogels E9 met 6-1. Na een moeizame start zorgde Donny ervoor dat zijn E2 wel op voorsprong kwam tegen een prima spelend Legmeervogels die boven haar verwachtingen speelde.

Legmeervogels wist dan ook voor rust nog op gelijke hoogte te komen. Na rust begon de E2 van AMVJ met veel pit en energie aan de tweede helft. Die energie leverde veel goede mogelijkheden op.

De E2 scoorde aan de lopende band en maakte er na rust een galavoorstelling van. Het bepaalde dan ook de eindstand op 6-1 door maar liefst drie doelpunten van Puck, één van Donny, één van Tim en één van Adriaan.