87x gelezen

AMVJ D2 – Badhoevedorp D4

Vandaag om 12:00 uur begon de kraker tussen AMVJ en koploper Badhoevedorp. Het puntenverschil tussen beide ploegen is 2 punten.

Met een aantal supporters begon AMVJ aan de aftrap.
De D2 voetbalde goed en creëerde kansen, maar deze werden helaas niet benut. Daarna kwam Badhoevedorp eruit met een counter, de spits schoot de bal recht op keeper jem, de bal kaatste terug en hij schoot de bal dit keer in het doel, maar gelukkig was er assistentie op de lijn van Mankamal. Hij kopte hem maar net weg, corner voor Badhoevedorp.
Iedereen van AMVJ dekte een mannetje, toch kopte een speler van de uitploeg de bal in het net 0-1. teleurgestelde blikken bij AMVJ. Maar de thuisploeg ging door en maakte er 1-1 van, na een mooie sliding van Leon bracht hij de stand op gelijke hoogte. Na het doelpunt kreeg AMVJ weer zelfvertouwen, er werden mooie driehoekjes gemaakt en de spelers strooide met prachtige passes. Justin kreeg de bal aangespeeld en stond oog in oog met de keeper van Badhoevedorp, hij bleef koel en schoof de bal in de rechterhoek, 2-1 voor AMVJ. Ruststand: 2-1.

Na een paar korte instructies begon AMVJ weer aan de 2e helft. Badhoevedorp begon de 2e helft sterk, en gaven zich niet zomaar gewonnen. Toch was het AMVJ die er 3-1 van maakte. Gelijk na de aftrap speelde Kyle de bal breed op leon, hij schoot, en de bal kwam tegen de arm van een verdediger van badhoevedorp, penalty!. Leon nam de strafschop en…. de keeper haalde de bal net uit de linkerhoek, helaas. Toch werd het 3-1, doelpuntenmaker Justin die er net inkwam, een goudenwissel!!. Daarna werd het vrij makkelijk voor AMVJ om de bal rondtespelen. na een mooie solo van Justin werd het 4-1. Justin was goed op dreef vandaag en maakte er uiteindelijk nog 3 doelpunten, 7-1 was de eindstand.
Daarna werd iedereen getrakteerd op een lekker broodje kroket, Dankjewel Anja!!!
AMVJ D2 staat nu 1e met 21 punten uit 7 wedstrijden.