90x gelezen

AMVJ C2 – Amstelveen C2

Eindelijk weer eens een thuiswedstrijd voor de C2, veel wedstrijden werden eerder afgelast wegens het slechte weer. Maar vandaag was het weer prima. Zo kwamen beide ploegen het veld op en begon het aan de warming- up. De scheidsrechter blies op zijn fluitje en de wedstrijd kon beginnen. Amstelveen begon aan de aftrap en speelde in het begin van de wedstrijd erg aanvallend maar AMVJ bleef goed naar de bal kijken en kon zo de bal veroveren en richting het doel van Amstelveen gaan. We hadden veel kansen maar die werden jammer genoeg niet benut en zo bleef het nog steeds 0-0. Daarna kwam Amstelveen met een goede aanval richting het doel van AMVJ. De linksbuiten gaf een voorzet. Joachim, keeper van de C2 wilde de bal nog tegenhouden maar die glipte net uit zijn handen hierdoor was het doel leeg en kon de spits gemakkelijk de bal intikken. Zo kwam de uitploeg tegen de verhouding in op een 0-1 voorsprong. AMVJ bleef goed combineren en kreeg kansen om de 1-1 te maken. Maar de doelman van Amstelveen keepte goed. De thuisploeg verdedigde goed maar maakte soms ook fouten. AMVJ verloor de bal op het middenveld, De snelle rechtsbuiten van Amstelveen pikte de bal op en rende zo richting het doel. Hij schoot de bal hard en laag in de benedenhoek en de keeper was kansloos, 0-2 voor Amstelveen. Beide ploegen scoorde niet meer en gingen de rust in. Na wat instructies in de kleedkamer begonnen beide ploegen weer aan de 2e helft van de wedstrijd. AMVJ had veel de bal net zoals in de 1e helft maar de bal wilde er maar niet ingaan. Amstelveen loerde op de counter, bijna werd het 0-3 maar na een mooie redding van de keeper werd het slechts een corner. Amstelveen was ook gevaarlijk in standaard situaties. De corner werd goed genomen en de spits maakte zijn hattrick, alsnog de 0-3 voor Amstelveen. AMVJ kreeg nog een aantal kansen maar de stand bleef hetzelfde en zo eindeigde de wedstrijd in een 0-3 overwinning voor Amstelveen…