125x gelezen

AMVJ B1 – Vlug en Vaardig B1

De B1 van AMVJ heeft aardsvijand Vlug en Vaardig met 7-3 verslagen. AMVJ was erg sterk en maakte het openingsdoelpunt over Jishai, hij kopte de bal mooi in na een corner van Lex. Hierna volgde een reeks grote gemiste kansen van AMVJ. Zo schoot Lex op de paal en in de rebout was het uitblinker Evan die de bal tegen de lat schoot. Toch viel de zeer onterechte 1-1. Halverwege de eerste helft maakte V&V ook nog de 2-1.

Op slag voor rust wist AMVJ de 2-2 over Tijs te maken. Ook na rust pakte AMVJ het spel goed op en creerden kans op kans en ook nu volkome onverwachts maakte V&V de 2-3. AMVJ lijkt op dat moment wakker te zijn geschud en maakte de 3-3 over Lex. Hier bleef het echter niet bij, Tijs maakte z’n tweede doelpunt van de wedstrijd.

Toen kwam het slotoffensief van Evan van Eden. Hij maakte in de slotfase maarliefst drie doelpunten! De eerste kwam uit een corner, de tweede schoot hij in de korte hoek en bij de derde goal schoot die buiten het bereik van de keeper. Ook voor de B1 een fantastisch begin van het nieuwe seizoen.