146x gelezen

AMVJ B1 – De Dijk

De B1 van AMVJ heeft de topper tegen de Dijk die één plaats achter AMVJ B1 staat verloren. Het werd bij AMVJ 2-4. AMVJ begon goed en maakte de openingtreffer naar een prachige voorzet van Jochem en het goede afmaken van Tijs. Hier zou het niet bij blijven omdat Jochem scoorde. Deze bal werd door de slechte schenrechter afgekeurd vanwege ‘hinderlijk’ buitenspel van Evan, die minstens 15 meter van de bal was verwijderd.

Vervolgens werd het voor de rust nog 1-1 en 1-2. AMVJ pakte na rust het spel op en maakte op aangeven van Lex over Jochem de 2-2. Na een fout bij een corner kwamen zij op voorsprong. AMVJ werd sterk maar kon niet scoren. Na een ontzettend grofe en assciale overtreding terwijl de bal al lang weg was op de voeten van Lex kon de heer vertrekken en zouden we hem niet meer terug zien in het vervolg van de wedstrijd. Het was jammer dat er dan tot slot nog een doelpunt aan de andere kant viel, dat bracht de eindstand op 2-4.