115x gelezen

AMVJ A2 overmeestert ook de koploper

De geweldige reeks van gewonnen wedstrijden van de A2 van AMVJ is vandaag voortgezet met een overwinning op de koploper DOB. Uit in Nigtevecht won de A2 onder leiding van Marco van der Noordaa overtuigd met 0-4.

Na een moeizame start wist AMVJ het infinitief te pakken en scoorde na een vrije trap van Jochem die werd ingekopt door Lex. Nog voor rust zorgde Roemer na een uitstekende actie van Tijs voor de 0-2.

Na rust verwachtte AMVJ een gemotiveerd en aanvallend spelend DOB. Het domineerde veel in de openingsfase maar was niet effectief genoeg. AMVJ profiteerde van de situatie en maakte de beslissende 0-3 over Stefan. Vooralsnog verging de hoop echter niet bij DOB. Het bleef aanvallen en kreeg diverse corners. Bijna elke bal uit de corner was voor de uitstekend keepende Laurens. Het slotoffensief kwam van AMVJ en zorgde na een mooie combinatie tussen Tijs en Roemer dat diezelfde Roemer nog de 0-4 kon maken.

Vol zelfvertrouwen zal AMVJ volgende week aantreden tegen de huidige nummer twee, Amstelveen.