79x gelezen

AMVJ A1 boekt ruime zege bij Assendelft

De A1 van AMVJ boekte vandaag een makkelijke overwinning op hekkensluiter Assendelft A1. Het werd bij Assendelft 2-10. Volgende week komt Assendelft A1 op bezoek bij AMVJ.

De score werd na ongeveer een half uur geopend door een doelpunt van Daan. AMVJ controleerde en domineerde de hele wedstrijd en speelde voor een groot deel op de helft van Assendelft. De ruststand was 0-3.

Na rust begon het velen druk zetten zich om te zetten in doelpunten. De score liep snel uit. AMVJ hield het veld breed, combineerde over de grond en speelde de bal snel rond. Door mooie aanvallen kon Daan nog 3 keer scoren. Ook Jair droeg zijn steentje bij aan de overwinning door twee doelpunten te maken. Verder scoorden Gijs en Abel nog.