Voetballen in Amsterdam

Kom bij de leukste club van Amsterdam

Plaats voor Amsterdamse voetballers

AMVJ is een geweldige voetbalclub voor jong en oud in Amsterdam. De sfeer, gezelligheid en hechte vereniging zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij de club. AMVJ is gelegen op het randje van Amsterdam en Amstelveen op ongeveer een kwartier fietsen van de Rivierenbuurt, Buitenveldert en Oud Zuid. De groene omgeving geeft je de indruk alsof je even het drukke stadscentrum uit bent. De laatste jaren groeit AMVJ flink en heeft het een eerste elftal dat uitkomt in de 2e klasse.

Plaats voor nieuwe leden

Momenteel is er nog plaats voor nieuwe leden. Het niveau verschilt per team maar ligt gemiddeld rond de derde klasse. AMVJ is een serieuze voetbalclub maar niet tè. Naast dat er veel gevoetbald wordt bij AMVJ, is er ook nog plaats voor andere leuke evenementen als een FIFA toernooi, een voetbalclinic en zijn er voetbalkampen.

Video

Doorgroeimogelijkheden

Wil je ook op niveau spelen? Dan kan dat ook bij AMVJ. Onze eerste elftallen per leeftijdtijdscategorie spelen op hoger niveau dan de 'recreatieteams'. Het eerste van AMVJ speelt bovendien 2e klasse en is daarmee een bekende club in de regio. Het tweede van AMVJ speelt eerste klasse reserve. Als je goed in de selectie past, kun je daar deel van gaan uitmaken. Voor een voetballer is het een ultieme kans om eventueel nog een stap verder te gaan.

De club

AMVJ kent geen kantinedienst zoals veel clubs dat wel hebben; de kantineopbrengsten vloeien dan ook niet terug in de clubkas. Ook heeft AMVJ er voor gekozen om geen betaalde jeugdtrainers aan te stellen, zodat de contributiekosten op een relatief laag peil kunnen blijven. De teams worden meestal niet primair op sterkte ingedeeld, zoals dat bij andere clubs toch wel het geval is, maar er wordt vooral gekeken naar de onderlinge vriendschappen. Daarbij is AMVJ wel gebonden aan de leeftijdscategorieen zoals de KNVB deze hanteert. Voor velen is dit principe juist de reden om niet voor een van de vele beroemde clubs in Amsterdam Zuid te kiezen, maar juist voor onze prachtige club.

Voetballen in Amsterdam

Meer informatie over voetballen bij AMVJ

Lijkt het je leuk om meer informatie te krijgen over AMVJ of gewoon een keer mee komen trainen? Neem dan via het formulier onderaan contact op of kijk op de pagina met meer informatie.

Locatie

Train een keertje mee

Voel je vrij om een keertje mee te trainen:

Aanspreekpunt

Emiel Obdeijn

Emiel Obdeijn

Jeugdvoorzitter AMVJ Voetbal