VU Sportcentrum

Sportcentrum VU in Uilenstede is een modern, multifunctioneel sportcentrum, waar het tegelijkertijd ook sociaal en gezellig is. Het brengt al een halve eeuw lang mensen bij elkaar met een zeer divers aanbod van fitness tot yoga en van zaalvoetbal tot boksen. Door de binding met de Vrije Universiteit sporten veel VU-studenten en VU-medewerkers bij Sportcentrum VU.

Een groot deel van ons ledenbestand bestaat echter ook uit mensen zonder deze binding en ook zij zijn meer dan welkom. Het gebouw is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en minder validen. Allerbeste kwaliteit en begeleiding bij Sportcentrum VU: In Sportcentrum VU staan de volgende waarden centraal: kwaliteit, aandacht, kennis en plezier. Wij willen de allerbeste kwaliteit en begeleiding bieden, voor elke klant en gericht op elke doelstelling.

We hebben een Health & Performance team, bestaande uit specialisten die gericht zijn op het bevorderen van gezondheid en de optimale ontwikkeling van ambitieuze (top)sporters. Het Health & Performance team bestaat uit fysiotherapeuten, podotherapeuten, diƫtisten, bewegingswetenschappers, sportpsychologen en masseurs. Ze werken intensief samen om het beste uit mensen te halen en onvergetelijke ervaringen te realiseren.