Niet gecategoriseerd

Zaterdag 14 juli 2018 – Festival AMVJ 100 Jaar

Op zaterdag 14 juli viert AMVJ haar 100-jarig bestaan met een festival voor en door al haar (oud-)leden. Het wordt een feest voor jong en oud – en alle aanhang is meer dan welkom! – dus zet het vast met koeienletters in je agenda.

Programma

 

10:00 – 14:00
Alle verschillende sportverenigingen organiseren een eigen sportieve activiteit, zodat je alle andere sporten van AMVJ ook eens kunt uitproberen. (Locatie hockeyvelden AMVJ)

14:00 – 18:00
In de middag begint het culturele gedeelte. Kinderen kunnen bijvoorbeeld zelf raketten leren maken en afschieten, tekenen met de docenten van De Hermitage voor Kinderen, als geheim agent over het festivalterrein sluipen om de opdrachten van Noordjes Geheime Post uit te voeren. Voor ouderen zijn er diverse workshops over zang, hiphop, poëzie en storytelling. (Locatie parkeerplaats voor hockeyclub VVV)

18:00 – 00:00
Op verschillende podia over het gehele complex vinden optredens van artiesten plaats. Er zijn oa. optredens van Samantha (Voice of Holland) en De Kift. (Locatie parkeerplaats voor hockeyclub VVV)

Tussendoor
Gedurende de hele dag zijn allerlei acts en voorstellingen te zien, zoals Kees & Koos, Munganga en de helden van de Urban Heroes Dance Academy die hun danskunsten showen. Op het hoofdpodium vindt een talentenjacht plaats, het Smartlappenkoor zingt klassieke Amsterdamse krakers en er zijn optredens van onder andere Samantha en De Kift.

Het AMVJ-festival wordt gehouden van 10:00 uur ’s ochtends tot middernacht – en we hopen alle (oud-)leden van AMVJ te zien!

Parkeren
Parkeren kan alleen op Saskia van Uylenburgweg. Fietsen wordt sterk aangeraden.

Entree
De toegangsprijs is 5,00. Je kunt enkel nog kaarten tijdens het evenement krijgen.