Zaterdag 11 januari klusdag bij AMVJ

We gebruiken de laatste jaren de winterstop om tijdens de voetbal vrije weekenden de handjes te laten wapperen om onze accommodatie verder op te knappen. Tijdens de komende winterstop willen we op zaterdag 11 januari twee belangrijke activiteiten uitvoeren:

1) een nieuw frame werk op het hoofdveld bevestigen aan het hekwerk rond het veld waarin we eenvoudig reclameborden kunnen schuiven en vastklikken. Het bestuur heeft onlangs besloten hierin te investeren, zodat de borden beter vastzitten, eenvoudig te vestigen en te vervangen zijn en we een systeem hebben waarmee we zeker 10 jaar vooruit kunnen.

2) op de 2e etage boven de kantine de muren witten whiteboard en kapstokken bevestigen en de digitale zaken verbeteren (netwerk/telefoon/verlichting).

Om te helpen hoef je niet een doorgewinterde Hornbach of Praxis ganger te zijn. Kun je een schroefboormachine, ben je handig met internet/electra en /of kun je helpen met tillen (geen zwaar werk) Dan ben je van harte welkom. We starten om 10.00 en ronden rond 14 uur af. Voor koffie en lunch wordt gezorgd.

Daarom vragen we je aan te melden via klushulp@amvjvoetbal.nl.  Ouders van jeugdleden, senioren en dames, alle handjes helpen.

Iedereen die komt helpen, is automatisch uitgenodigd voor het vrijwilligersfeest op vrijdag 7 februari 2020!

Alvast bedankt voor je aanmelding en hulp.
Namens het bestuur,
Lex en Emiel