Word sponsor van AMVJ!

Om direct met de deur in huis te vallen; AMVJ heeft uw hulp nodig! Mijn naam is Jesse van der Heijden, 23 jaar oud en speler van het 2 e elftal binnen de selectie. Anderhalve week geleden ben ik in contact gekomen met Lex van Hees en Bas Hageman omdat ik graag wat voor de club zou willen betekenen. Sindsdien hou ik me bezig met het sponsoring-beleid binnen AMVJ Voetbal.

Sponsoring wordt door velen bestempeld als ‘het gratis weggeven van geld’ of ‘het financieel steunen van organisaties zonder er wat voor terug te krijgen’. Dit klassieke beeld van sponsoring is daarentegen niet juist. Sponsoring is een soort samenwerkingsverband tussen twee of meer partijen die gericht is op wederzijdse bevoordeling. De sponsor geeft geld, goederen of diensten in ruil voor publiciteit en/of omzetvergroting. Het draait bij sponsoring niet alleen om maatschappelijke betrokkenheid, maar ook om zakelijke voordelen.

Voordelen voor bedrijven/organisaties/verenigingen

  • Vergroten van het netwerk;
  • Positief voor het imago;
  • Publiciteit/naamsbekendheid;
  • Mogelijkheid tot adverteren onder de doelgroep;
  • Kosten zijn aftrekbaar van de winst (BTW als voorbelasting verwerken).

Deze voordelen zorgen ervoor dat -zelfs in deze moeilijke tijden- het aantrekkelijk blijft voor
bedrijven, organisaties en verenigingen om zich te linken aan AMVJ. Op dit moment tellen we
honderden leden, die allemaal voor verschillende mooie organisaties, verenigingen en of bedrijven werken. Het sponsoren van onze vereniging zal ook hen helpen om stappen te zetten en hun potentiele doelgroep makkelijker te bereiken.

Om deze reden zou ik graag aan u willen vragen om in uw omgeving te kijken of er mogelijkheden zijn om uw bedrijf, werkgever of organisatie te linken aan AMVJ. Een legende binnen de voetbalwereld zei eens; ‘Alleen kan je niks, je moet het samen doen!’. Laten we de handen ineenslaan om zowel uw vereniging als onze gezamenlijke vereniging een boost te geven!

Ik wens iedereen sterkte toe in deze moeilijke tijd en hopelijk tot snel op onze vereniging.

Met vriendelijke groet,
Jesse van der Heijden