Niet gecategoriseerd

Wie worden er kampioen?

Het einde van het seizoen nadert, tijd om alvast de kampioenbalans op te maken. Welke teams maken nog kans op het felbegeerde kampioenschap?

Senioren

Beginnen we bij de senioren dan kan alleen AMVJ 1 nog kampioen worden. Op zaterdag 2 mei moet de volgende stap richting het titel gezet worden. In de thuiswedstrijd tegen Overbos tellen alleen de drie punten. Een week later, uit tegen mede-titelkandidaat DVVA, moet het kampioenschap definitief worden binnengehaald.

Junioren

De D1 ligt op koers om op 9 mei op eigen veld kampioen te worden. De ploeg van Pieter Pelleboer neemt de leiding in de 3e klasse 33 en heeft nog één punt nodig om de titel te pakken. De eerstvolgende wedstrijd tegen FC Abcoude D5 staat gepland voor 9 mei en daarvoor moeten de D1-jongens zich nog één keer opladen om te schitteren in de kampioenswedstrijd. 

De D3 werd twee weken geleden al kampioen met 27 punten uit 10 wedstrijden. Het doelsaldo mag er ook zijn, met 54 doelpunten voor en 20 tegen heeft de D3 het ontzettend goed gedaan!

Onze E3 is ook al kampioen! Met een doelsaldo van 64 voor en 18 tegen is de E3 meer dan de terechte kampioen in de 6e klasse 39. De jongens pakten 24 punten uit 9 wedstrijden en verloren slechts één duel.

De F1 staat op 2 mei voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Als koploper betreedt de F1 het veld in een rechtstreeks duel tegen de nummer 2, KDO F1. De F1 is koploper met 3 punten meer dan KDO en verliezen is dus geen optie! 

De F2 gaat aan de leiding in de 5e klasse 27. Met nog twee wedstrijden te gaan, moet de koppositie gehandhaafd worden. Nummer 2 Sporting Martinus ligt met drie punten minder wel op de loer. Maar als de F2 morgen wint, dan kan het, het kampioenschap nauwelijks nog uit handen geven.