Wat doe jij voor de club?

Nu de jeugd weer langzaamaan het veld op mag, beginnen de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Een nieuw seizoen met misschien wel nieuwe teamgenoten, nieuwe tegenstanders en nieuwe vrijwilligers.

AMVJ Voetbal draait volledig op vrijwilligers. De afgelopen weken heb je op onze website hun verhalen gelezen en ook de aankomende weken delen verschillende vrijwilligers nog hun verhaal. Zij vertellen over wat ze doen en wat hun drijfveer is. Daarnaast hebben ze bijna allemaal dezelfde boodschap: AMVJ Voetbal heeft meer vrijwilligers nodig!

Om onze club sterker te maken en verder te laten ontwikkelen, zijn nieuwe vrijwilligers meer dan welkom. Dat kan gaan om fotograferen, het werven van sponsoren, training geven, helpen bij de organisatie van een FIFA-dag en nog veel meer! Eigenlijk is elk lid en elke ouder nodig. Daarom willen we iedereen vragen om via dit vragenformulier aan te geven waar jij bij zou kunnen helpen. Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij AMVJ? Neem contact op met Bas Hageman via bashageman@amvjvoetbal.nl of 06-21908912. Iedereen is welkom!