Niet gecategoriseerd

Waardig afscheid voor Guppentrainer Harry Visser

Op zaterdag 23 juni heeft AMVJ afscheid genomen van guppentrainer Harry Visser. Aan een periode van meer dan 20 jaar training geven aan de jongste jeugd komt nu een definitief einde. Zo’n 120 AMVJ’ers verzamelden zich bij de hoofdingang om gezamenlijk de laatste training van Harry bij te wonen. Nadat Harry voor het laatst zijn training had afgeblazen, klonk een overweldigend applaus. Gevolgd door een indrukwekkende erehaag over het hele kunstgrasveld. Ook de familie van Harry was aanwezig.

Teruggekomen bij AMVJ spraken jeugdvoorzitter Emiel Obdeijn, sv Rap mannen Jean/Kevin Bollen en voorzitter Dirk Landsaat lovende woorden uit. Dirk Landsaat benoemde Harry officieel tot Erelid van AMVJ. Van de Jeugdcommissie en het bestuur van AMVJ kreeg Harry een zelfportret van kunstenaar Piro cadeau.

Na de toespraken konden de kinderen hun hart ophalen op de stormbaan en voor alle andere aanwezigen werd een borrel georganiseerd. Om 18:00 schoof Harry aan bij de jeugdcommissie en het bestuur voor een diner.

Harry haalt nog één keer de ballen uit het ballenvak

 

Onderweg naar de laatste training

AMVJ meute onderweg naar kunstgrasveld

Dirk Landsaat ondertekent de Oorkonde

Harry door de Erehaag

Oud AMVJ er en zoon Wieger Visser was ook aanwezig

Harry ontvangt van svRap een officieel jubileum tenue

 

Bekijk het hele fotoalbum