Vrijwilliger aan het woord: Raymond Rouw

Kampioen worden is het mooiste wat er is, ongeacht je leeftijd

Raymond is nu 10 jaar lid van AMVJ. Samen met zijn vrienden vormt hij het eerste en enige veteranenteam in de historie van AMVJ. Dat maakt hen gelijk ook het enige AMVJ-veteranenteam ooit dat kampioen is geworden. In het seizoen 2017-2018 was dit het absolute hoogtepunt voor Ray bij AMVJ. Maar ook buiten het veld geniet Ray van onze club door het vrijwilligerswerk wat hij doet.

Raymond staat rechts naast keeper Arthur Waterham.

“Vanaf het moment dat ik bij AMVJ lid ben geworden, heb ik me thuis gevoeld. Dat zou natuurlijk ook kunnen komen doordat de velden zowat in mijn achtertuin liggen. Maar even serieus, dit komt vooral door het mooie vriendenteam wat wij vormen met de veteranen. Als echte voetbalfanaat haal ik de meeste energie gewoon uit het voetballen en trainen met mijn vrienden. En vergeet daarbij natuurlijk niet de belangrijke derde helft!

Kampioen worden is het mooiste wat er is, ongeacht je leeftijd Raymond Roue

Officieel ben ik nu ongeveer drie jaar vrijwilliger. Ik doe zoveel mogelijk klussen voor de club. Het meest recente voorbeeld zijn de reclameborden langs het hoofdveld. Die hebben we een paar maanden geleden eindelijk eens netjes opgehangen. Zulke grote klussen doen we vooral tijdens de klusdagen. Dit seizoen hebben we twee klusdagen gehad. Nu het lekkere klusweer er eindelijk aankomt mogen we niet meer het terrein op, maar hopelijk mogen we snel weer. Als we een klus gedaan hebben waardoor de club er weer mooier en beter uitziet geeft mij dat een voldaan gevoel.

Raymond Roue

De broodjes kroket van Rodney en Koen zijn tijdens de klusdagen altijd een heerlijke break. Je ziet dan de saamhorigheid die we met AMVJ Voetbal onderling hebben. Die saamhorigheid zou ik nog wat meer willen zien tussen alle takken van sport binnen onze vereniging. Het feit dat we een omnivereniging zijn vind ik heel bijzonder en leuk. Ik hoop dat we ooit in dezelfde clubkleuren zouden kunnen spelen. Maar voor nu moet er ook veel geklust worden op het terrein.  Wat de club nu nodig heeft? Meer zichtbaarheid voor de ietwat onderbelichte afdelingen van AMVJ, zoals bijvoorbeeld de tafeltennisclub. Meer leden en mankracht, in de vorm van vrijwilligers, zijn altijd welkom.”

AMVJ Voetbal draait volledig op vrijwilligers. ‘Wat doe jij voor de club?’, is dan ook de vraag die we stellen aan al onze leden en ouders. Want onze club kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Dat kan eenmalig zijn, vanaf volgend seizoen of op momenten dat jij kan.

Wil jij iets doen voor de club? Neem dan contact op met coördinator Bas Hageman via bashageman@amvjvoetbal.nl of 06-21908912. En het mag natuurlijk ook een familielid zijn! Iedereen is welkom!