Vrijwilliger aan het woord: Jesse van der Heijden

Wellicht is het je al eens opgevallen dat er sinds het afgelopen seizoen steeds meer sponsorborden langs het hoofdveld hangen. Elke sponsor is een meer dan welkome toevoeging voor onze club. De sponsorcommissie is wekelijks bezig met het benaderen van organisaties en bedrijven om mee samen te werken. Een van hen is Jesse van der Heijden. Pas 1,5 jaar loopt hij bij de club rond, maar hij is zich gelijk gaan inzetten voor de club. Hierover vertelt hij zelf meer.

“Bedrijven weten vaak niet hoeveel voordelen het heeft om sponsor te zijn”

“Aan de hand van korte presentaties, een brochure en andere hulpmiddelen proberen Michelle, Cato, Lex en ik het nut van sponsoring te benadrukken. Dat is (zeker nu) best lastig, maar dat maakt het ook een geweldige uitdaging! Een aantal weken geleden is er een brochure ontwikkeld, waardoor we daadwerkelijk iets kunnen neerleggen op de toonbank bij de potentiële partners. Zelf wil ik deze overal mee naartoe meenemen en aan familie en vrienden laten zien om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Dan kost zo’n functie niet eens meer heel veel tijd!

“Iedereen binnen de vereniging is zo enorm aardig”

Ik voetbal nu pas anderhalf jaar bij AMVJ. Daarvoor was ik actief bij andere verenigingen rondom Amstelveen. Overal heb ik wel naar mijn zin gehad, maar bij AMVJ was het anders. Iedereen binnen de vereniging was zo enorm aardig, geïnteresseerd en attent, zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Je maakt deel uit van het grotere geheel en dat is voor mij de reden geweest om mezelf in te zetten voor de club.

De vooruitgang en progressie die je nu binnen de club ziet geeft heel veel energie. Iedere dag fiets ik langs AMVJ richting mijn werk en zie dat de club vooruitgaat. De komst van het nieuwe kunstgrasveld, het scorebord en de gehele vooruitgang van de accommodatie geeft mij enorm veel energie. Daarnaast heb je nog het samen zijn met het team. Vooral onze trip naar Valencia is mij bijgebleven. Samen met de selectie op stap, het bezoeken van Mestalla, de trainingen en de band die je onderling opbouwt is op zo’n reis geweldig.

“We staan te popelen om met nieuwe vrijwilligers te werken”

Als je mij vraagt waarom meer mensen vrijwilliger zouden moeten worden bij de club is het antwoord makkelijk. Wil je deel uitmaken van een leuk team, ervaring op doen en de club zien veranderen? Dan ben je bij AMVJ aan het juiste adres. We delen allemaal dezelfde passen en staan te popelen om met nieuwe vrijwilligers te werken!”

‘Wat doe jij voor de club?’ Dat is de vraag die we stellen aan al onze leden en ouders. AMVJ Voetbal is een club die volledig draait op vrijwilligers. Maar onze club heeft nieuwe vrijwilligers nodig. Wil jij iets doen voor de club? Dat kan eenmalig zijn of op regelmatige basis. Je kunt het aangeven op dit formulier. Graag roepen we iedereen op de vragen op het formulier in te vullen. Iedereen is welkom!

Wil je meer informatie? Neem contact op met Bas Hageman via bashageman@amvjvoetbal.nl of 06-21908912.