Voetbalkamp JO9-JO13 op 15 en 16 september

Het einde van het voetbalseizoen is in zicht. De meeste teams hebben hun competitiewedstrijden gespeeld en de toernooien liggen in het vizier voor de komende weken.  
 
AMVJ Voetbal organiseert normaliter aan het eind van het seizoen het voetbalkamp voor de pupillen. De voorbereidingen hebben we gedurende het seizoen in gang gezet, maar helaas hebben we dit voorjaar pech gehad met de gekozen optie voor Egmond (verblijf) en het voorgenomen voetballen bij voetbalclub De Foresters in Heiloo, waar we vorig jaar ook te gast waren.
Bij De Foresters waren we op voorhand al weer welkom (waarvoor veel dank!), tot zij echter het bericht ontvingen van de gemeente Heiloo dat na afloop van de competitie de kunstgrasvelden worden vervangen. Definitieve planning daarvoor was nog niet bekend, maar hierdoor konden De Foresters helaas niet garanderen dat de velden beschikbaar waren in het weekend waarop wij het voetbalkamp wilden houden, van vrijdag 22 juni t/m zondag 24 juni. De Foresters konden daarom geen commitment aangaan voor dat weekend, wat wij uiteraard begrijpen.
We hebben daarom naar alternatieven gezocht, zoals SC Castricum, waar we 2 jaar geleden te gast waren. Maar net als bij veel clubs, gaan de voetbalvelden ook daar dicht vanaf 16 juni. Het voetbalkamp vervroegen naar bijv. 2, 9 of 16 juni is geen optie, omdat veel van onze jeugdteams in die periode meedoen aan toernooien. We vinden het geen optie om ingeschreven teams terug te trekken en de organiserende clubs met gaten in hun speelschema’s op te zadelen, nog los van de negatieve naamsbekendheid die AMVJ daarmee over zich afroept.
Een laatste poging om op onze eigen velden een voetbalkamp met tenten en een toernooi te organiseren, kregen we om dezelfde reden niet voor elkaar, ook onze (gras)velden sluiten op 16 juni.
Waar een wil is, is een weg.
We hebben onze zinnen nu gezet op een voetbalkamp, in verkorte vorm, medio september als de vakanties voorbij zijn.
De verkorte versie van het kamp houdt in dat we op zaterdagmiddag 15 september onze intrek nemen in de Stayokay in Heemskerk, een 13e eeuws kasteel, en op de zondag bij en met Odin ’59 (ook in Heemskerk) een toernooi organiseren, met deelname van omliggende verenigingen. In de loop van de zondagmiddag 16 september ronden we het toernooi af en keert iedereen huiswaarts. 

De huidige (seizoen 2017-2018) JO9 teams tot en met de JO13 teams gaan mee op het voetbalkamp.
Het voetbaltoernooi op zondag wordt gespeeld in complete AMVJ club teams. In voorgaande jaren hebben wij bij het voetbalkamp vaak teams gecombineerd. Dat willen wij dit jaar niet, daarom verwachten wij alle (seizoen 2017-2018) JO9 – JO13 teams op zondag 16 september in Heemskerk!  Het zou natuurlijk erg leuk zijn als iedereen al vanaf zaterdag van de partij is en komt overnachten in het kasteel!
De inschrijving wordt binnenkort geopend! Alle ouders van de JO9-JO13 teams worden hierover per mail geïnformeerd en op de site komt een pagina voor de inschrijving en betaling.
Voor vragen kunt u terecht bij:  martijnklene@amvjvoetbal.nl         EmielObdeijn@amvjvoetbal.nl