Niet gecategoriseerd

Veel doelpunten tijdens nat Dreamteam

Het is bij AMVJ bijna een gewoonte geworden dat er tijdens vrije weekenden een Dreamteam wedstrijd wordt georganiseerd. Dat is een wedstrijd gebaseerd op het exclusieve AMVJ Dreamteamspel. Vandaag was het weer zo ver en verschenen er 35 AMVJ'ers voor de aftrap van deze bijzondere wedstrijd.

Er was een opvallende primeur, deze editie deden voor het eerst ook dames mee. Vier enthousiaste dames uit VR2 waren bereid na hun eigen oefenwedstrijd aan te sluiten bij de Dreamteams. En stuk voor stuk konden de dames prima mee met het niveau van de jongens. Linda gaf haar visitekaartje af met een geweldig afstandsschot wat de 2-0 inleidde.

Voor het eerst deden ook jongens uit de D3 en D1 mee. Samen met jongens uit AMVJ 3, A1, B1, C1, C2 en VR2 legden zij een goede wedstrijd op de mat. D1-speler Nour scoorde zelfs met een hakje bij D3-keeper Thom!

Ondanks het regenachtige weer was het een geslaagde dag met veel (mooie) doelpunten! Uiteindelijk won het 'subdreamteam', omgerekend in de Dreamteam-quotering, met 7 – 2.5. De animo voor het evenement was dit keer zo groot, dat de organisatie voor de volgende edities alweer aan het denken is gezet.

Bekijk de video met alle hoogtepunten van deze memorabele wedstrijd bij AMVJ!