Trainen senioren t/m 26 jaar

De schoenen kunnen voor een deel van onze leden eindelijk weer uit het vet. Afgelopen week is bekend gemaakt dat jongeren tot en met 26 jaar weer zonder beperkingen buiten mogen sporten. Deze nieuwe maatregelen gaan vanaf woensdag 3 maart in. Dat betekent dat vanaf 3 maart ook de trainingen van de senioren weer door gaan voor alle leden tot en met 26 jaar. 

Inmiddels heeft Bas Hageman contact gehad met alle aanvoerders en trainers van de seniorenteams. Het bestuur van AMVJ drukt jullie nogmaals op het hart je als team aan de maatregelen te houden. Dat betekent dat er écht niemand van 27 jaar of ouder mee mag trainen. Helaas zullen we maatregelen moeten nemen als deze regels geschonden worden. Dat vinden wij niet leuk, maar bij controle breng je ook AMVJ in problemen.

Aangepast trainingsschema
Omdat de avondklok wel van kracht blijft, is het trainingsschema aangepast. Dit betekent dat je als team misschien een kleiner deel van het veld beschikbaar hebt dan je gewend bent. Omdat we iedereen tot en met 26 weer de kans willen geven om te trainen, zullen we hier mee om moeten gaan. Onderstaand trainingsschema is van kracht tot het moment dat de avondklok wordt opgeheven.

Interne competitie
Wanneer de maatregelen nog even zo blijven zoals ze nu zijn, zal er over ongeveer twee weken een interne competitie voor de senioren t/m 26 opgezet worden. Deze wedstrijden zullen we dan op zaterdagmiddag of zondag in gaan plannen. Bas Hageman houdt hierover contact met de aanvoerders en trainers van alle teams. Vraag aan hen is al gesteld om te peilen wie er binnen het team aan zo’n competitie mee zou willen doen. Geef dit dus door aan de aanvoerder/trainer van jouw team.

Bij vragen of opmerkingen, neem contact op met Bas via bashageman@amvjvoetbal.nl of 06-21 90 89 12.

Veel voetbalplezier!