Niet gecategoriseerd

Topdag bij AMVJ

Terwijl de Sint gisteren voet aan wal zette in Gouda, beleefde AMVJ weer een topdag. Groot en klein kwam samen om er één groot feest van te maken. Voor iedereen die een vrij programma had, waren er activiteiten georganiseerd. 

Voor de jongste jeugd begon de dag al vroeg, namelijk om 09:00 toen er nog inhaalwedstrijden gespeeld moesten worden. Na de inhaalwedstrijden begonnen de E/F Clinics, verzorgd door de selectie. Een kleine honderd E/F spelers deden deze editie mee. Tijdens de clinics doorliep de jongste garde een circuit aan oefeningen (zie video).

Toen de clinic afgelopen was, werkten alle jeugdspelers een penalty bokaal af. Voor alle leeftijdsgroepen stonden er bekers op het spel. Na het penalty bokaal was het tijd voor een overheerlijke pannenkoek. Enthousiaste ouders hebben tijdens het penalty bokaal zich bezig gehouden met het opwarmen van pannenkoeken. Ze smaakten erg goed!

Om de dag goed af te sluiten speelden de AMVJ trainers tegen de veteranen, aangevuld met selectie- en jeugdspelers een soort Dreamteam wedstrijd. Het werd een geweldige wedstrijd met prachtige doelpunten! Uiteindelijk wonnen de trainers, omgerekend in de Dreamteam quotatie, met 6-4.5. B1- keeper Max Heye maakte het mooiste doelpunt van de wedstrijd. Een onhoudbare bal in de diepe kruising.

Al met al spreekt de organisatie van zeer geslaagde dag, ondanks het grauwe weer! Voor een kleine impressie van de dag, bekijk de video!