Niet gecategoriseerd

Titel weer in zicht na zege op WV

Door een 1-0 overwinning op koploper WV HEDW mag AMVJ weer hopen op de titel. De ploeg van Hans Schakel wist in een aantrekkelijk duel verdiend de drie punten op het Loopveld te behouden.

Een penalty in 70ste minuut hielp AMVJ aan het enige doelpunt van de wedstrijd. WV HEDW kreeg in de laatste minuut eveneens een penalty. Doelman Levien Rocha voorkwam de gelijkmaker en zorgde daarmee dat de winst veiliggesteld werd.

AMVJ bezet momenteel de tweede plaats met vier punten achter WV HEDW en een wedstrijd minder gespeeld. DVVA volgt met één punt minder, maar wel met een wedstrijd meer gespeeld.

Op zaterdag 4 april speelt AMVJ thuis de inhaalwedstrijd tegen Hellas Sport. Bij winst kan AMVJ het gat met de koploper verkleinen tot één punt.