Niet gecategoriseerd

Terugblik op eerste seizoenshelft

Weliswaar kunnen we zaterdag vanwege de sneeuw niet voetballen, de winterstop is voor sommige teams alweer over. Vorige week begon de tweede seizoenshelft waarin nog wel wedstrijden van de najaarscompetitie uitgespeeld moesten worden. Dit is een terugblik op het seizoen 2012/2013 tot nu toe!

AMVJ 1
Het seizoen bij AMVJ werd geopend door het eerste van AMVJ. Het eerste nam het voor de beker op tegen Nieuw-West. Die wedstrijd werd gestaakt omdat het te donker werd, later werd de wedstrijd uitgespeeld en won AMVJ. De poule kwam AMVJ door, na winst op Amstelveen en een gelijkspel tegen Weesp.
Vervolgens loot AMVJ, WV HEDW in de beker. WV HEDW is ook een concurrent in de competitie.

Voor het eerste gaat het ook goed in de competitie. Momenteel bezet AMVJ 1 de tweede plek achter WV HEDW. In de beker won AMVJ 1 met 4-2 van WV HEDW.

De tegenstander die AMVJ vervolgens lootte was NVC. Het team ging onderuit in Naarden met 4-2. Daardoor ligt de focus helemaal op de competitie waarin het dus uitstekend gaat.

A1
De A1 heeft zijn draai nog niet helemaal gevonden in de competitie. Veel wedstrijden worden telkens net niet met een goed resultaat afgesloten.

D2
De D2 is een bijzonder team. Het team speelt dit jaar voor het eerst op een groot veld en met buitenspel. Het hechte team doet het zo goed, dat het de wintertitel gewoon gepakt heeft! Wat goed!

F2
De F2 van AMVJ heeft de najaarscompetitie gewonnen! Wat een prestatie!

VOLGT LATER MEER!

AMVJ clinics
Sinds korte tijd organiseert AMVJ de AMVJ clinics waarbij de spelers van de selectie de jeugd een voetbalclinic geven. Zie onderaan voor foto’s. Ook dit jaar was de clinic een groot succes. Zo’n 80 jongens van de E en F deden dit jaar mee!

Grensrechter
Begin december werd Nederland opgeschrikt door het overlijden van grensrechter Richard Nieuwenhuizen van SC Buiteboys. Door het overlijden lastte de KNVB de laatste speelronde van de reguliere competitie af waardoor de winterstop vervoegd in werking trad.

Nieuwjaarsreceptie
Op 5 januari 2013 vond de traditionele nieuwjaarsreceptie bij AMVJ plaats. Dit gezellige evenement werd ook voor een deel door AMVJ voetbal bijgewoond.

AMVJ FIFA toernooi
Op 19 januari, een week voordat alle teams weer kunnen voetballen, wordt bij AMVJ voor het eerst een PlayStation FIFA toernooi gehouden. Het belooft een prachtige dag te worden!

AMVJ Heeg

AMVJ Heeg

AMVJ Heeg

AMVJ Heeg

AMVJ Heeg