Niet gecategoriseerd

Super Saturday bij AMVJ

Zaterdag 28/11 is Super Saterday bij AMVJ! Het belooft nu al een spannende en drukke dag te worden met prachtige affiches. De wedstrijd die er eruit springt is de kraker tussen AMVJ 2 en Ajax 3, te bewonderen om 11:45 op ons hoofdveld. Verder trapt AMVJ 1 om 14:30 af tegen OSV uit Oostzaan. 

Ajax 3 begint langzamerhand een 'oude bekende' te worden. Het wordt alweer de vijfde ontmoeting tussen de twee Amsterdamse clubs in drie jaar tijd. Tijdens de eerste twee edities wist AMVJ winnend van het veld te stappen, daarentegen gingen de zes punten in seizoen 14/15 naar de Amsterdamse grootmacht. Bij winst van AMVJ komen de twee ploegen op een even aantal punten uit.

Het eerste staat voor een flinke kluit tegen concurrent OSV. De twee ploegen zijn terug te vinden in de top van de 2e Klasse A (AMVJ op plaats 3, OSV op 4). De ploeg van Hans Schakel kende een moeizame openingsfase van de competitie maar heeft de draad prima opgepakt. Afgelopen speelronde werd HBOK met 0-3 opzij gezet en hopelijk is OSV de volgende ploeg die aan de zegekar wordt gebonden.

Komt dat zien!