Niet gecategoriseerd

Stem op Steef!

Een van onze leden heeft onze onvolprezen Steef Schelling genomineerd voor de verkiezing van “Clubhelden van de amateursport” van het AD.

Voor de voetbal AMVJ-ers en hun ouders,  familie, vrienden en netwerk  die het niet zo goed weten: Steef is sinds mensenheugenis een van de dragende krachten onder de club waar we allemaal met zo veel plezier lid van zijn. Formeel is hij secretaris van het bestuur, maar in de praktijk een allesdoener die de klussen doet waar andere clubs een peloton  vrijwilligers voor nodig hebben.  Redenen te over om deze AMVJ-kanjer een keer in het voetbalzonnetje te zetten.

Breng dus snel je stem uit op de site van het AD. En activeer iedereen in je omgeving om dat ook (vóór 26 april) te doen. Hoe meer stemmen des te meer kans op een beloning voor Steef en mogelijk ook voor onze club. Klik hier om te stemmen!

In ieder geval laat AMVJ voetbal een keer massaal zien grote waardering te hebben voor deze “stille werker”. Deze “kleine moeite” biedt een uitgelezen kans om dat te doen…