Niet gecategoriseerd

Steef Schelling Cup 2018

Afgelopen zaterdag werd er bij AMVJ voor het eerst gestreden om de Steef Schelling Cup. Er kan maar een keer iemand deze wisselbeker voor het eerst winnen, dus werd er veel energie en inzet op de vloer gelegd door de jeugd van de JO12 t/m de JO16. Dit alles aangevuld met veel technische hoogstandjes in de zaal, want het strijdtoneel was de Weth. Verheij sporthal in Amsterdam Oost. Vier uur lang werd er gestreden om elke millimeter. Steef, het was fantastisch.

Winnaars van de Steef Schelling Cup 2018:

 

Winnaars categorie JO14-16:

Steef Schelling Cup

Quentin (JO16-1)
Nour (JO15-1)
Olivier (JO15-1)
Cas (JO14-1)
Liam (JO14-1)
Stijn (JO14-1)

Winnaars categorie JO12-14:

Steef Schelling Cup

Clarence (JO14-2)
Liam (JO13-1)
Vlad (JO13-1)
Nout (JO12-1)
Thei (JO12-1)
Skip (JO12-2)

Een foto van de winnaars zal met de wisselbeker één jaar lang in de nieuwe AMVJ kantine te zien zijn, maar de roem is eeuwig. Zo zullen ook de herinneringen aan enkele mooie goals lang blijven hangen: een afstandsschot dat boven in de kruising belandde (veld 1), een sleepgoal om de as heen (veld 2), en nog veel, veel meer.

Tot slot willen we nogmaals alle vrijwilligers bedanken. Niet alleen diegene die zich vooraf hadden aangemeld (en in een enkel geval zelfs kwam helpen ondanks dat zijn eigen kind ziek was), maar ook diegene die plots ter plaatse tot coach werden gebombardeerd en dat met verve deden. Zonder al jullie hulp dat dit toernooi niet plaats kunnen vinden.

Dank aan iedereen!

namens de jeugdcommissie,

Bas & Martijn

Steef Schelling Cup

Steef Schelling Cup

Steef Schelling Cup

Steef Schelling Cup

Steef Schelling Cup

Steef Schelling Cup

Steef Schelling Cup