Niet gecategoriseerd

Speciale AMVJ trainerscursus: doe mee!!

Na het succes van afgelopen jaar wil de jeugdcommissie graag ook dit jaar jullie graag de mogelijkheid bieden om je zelf als leider of trainer verder te ontwikkelen en jou te voorzien van concrete handvatten bij het begeleiden en trainen van het team. Daarom organiseren wij voor jullie een interne cursus jeugdtrainer die begeleidt wordt door een zeer ervaren KNVB docent trainer. Ook als je vorige keer hebt meegedaan, kun je dit jaar ook weer deelnemen.

Wij hopen dan ook dat jullie in grote getale mee doen!

Wat levert de cursus jouw op?

Wat is er mooier dan kinderen de eerste beginselen van de voetbalsport bij te brengen! Deze opleiding helpt je daarbij. Met deze cursus zul je:

* leren hoe je kinderen kunt leren voetballen
* hoe je dat het beste aan hen overbrengt
* hoe je een training vorm geeft
* hoe je kinderen kunt coachen

Tijdens de cursus krijg je inzicht in de kenmerken van de D, E en F pupillen, toepassen van trainingsvormen, hoe je leerpunten van een wedstrijd vertaalt naar een training en hoe je dat op een effectieve manier overbrengt naar de kinderen.

Wanneer

4x een maandagavond van 18.30 tot 21.00 uur:
25 januari
22 februari
7 maart
21 maart

Voor wie

Voor iedereen die op dit moment D, E, F pupillen óf Guppen van AMVJ begeleidt, coacht, traint of assisteert bij de trainingen of wedstrijden. Of als je dat nu nog niet doet, maar eigenlijk wel de ambitie hebt om dat bij AMVJ te doen.

Wat vragen wij van jullie?

Om je zo snel mogelijk aan te melden voor deze cursus. Deelname is gratis. AMVJ voetbal vergoedt de kosten van deze opleiding. Van jullie vragen we vooral tijd en natuurlijk jullie enthousiaste deelname.

Meld je direct aan: Stuur vandaag nog een bericht naar dicktichelaar@amvjvoetbal.nl met daarin:
* je volledige naam
* huidige rol bij team & bij welk AMVJ team je dat doet

Wees er snel bij en meld je uiterlijk 22 januari aan!!!

Ted Onderwater en Dick Tichelaar

Namens AMVJ Jeugdcommissie