Niet gecategoriseerd

Selectie opent seizoen met teamweekend

De selectie van AMVJ (1/2) is het nieuwe seizoen begonnen met een zeer geslaagd teamweekend. Op vrijdag 4 augustus begon het weekend bij AMVJ met een potje footgolf over het sportpark. Vervolgens werd onder het genot van een hapje en een drankje de bonte avond ingeluid. Een gezellige avond met spelletje waar iedereen aan meedeed. Ook de vrouwenelftallen  waren daarbij aanwezig.

Zaterdag stond in het teken van trainen en feesten. Om 12u vond een gezamenlijk training plaats op het kunstgrasveld. Onder het toeziend oog van de nieuwe staff werd een hand-/voetbaltoernooi afgewerkt. Na de training werd samen gelunched en vond de eerste bespreking van de kersverse hoofdtrainer Ricky Kumar plaats. Om 16u vertrok de AMVJ bus voor het avondprogramma naar Utrecht. 

Feest Utrecht Feest Utrecht

In Utrecht begon het programma met een prachtige kanotocht over de Utrechtse grachten. De tocht duurde zo’n 75 minuten en ging dwars door het centrum van de domstad. Uiteindelijk zat de voltallige selectie om 20.00 klaar voor het avondmaaltijd in de Le Connaisseur op de Oude Gracht. Dat was pas het begin van de avond! Het feest werd namelijk voortgezet in Tivoli, bij de Biergarten. Tot slot verplaatste de AMVJ meute zich nog een keer naar de Winkel van Sinkel.  Daar sloot de selectie het weekend af met leuk feest.

Feest Utrecht

De AMVJ bus zette om 04:00 koers richting Amsterdam. En of het allemaal nog niet genoeg was, Rafael Stoffels (2) voerde in het diepste geheim een gesprek met Radio 538 dat niet veel later werd uitgezonden!  Voor diegene die het gemist heeft, Rafael gaf tijdens het 4 minuten durende gesprek een perfecte samenvatting van het weekend. 

Feest Utrecht