Ricky Kumar stopt na dit seizoen; opvolger bekend

Na afloop van de wedstrijd van AMVJ 1 tegen Hoofddorp 1 heeft trainer/coach Ricky Kumar aan zijn team medegedeeld dat hij na dit seizoen afscheid neemt van de club waar hij gedurende 7 jaar trainer/coach is geweest van het eerste elftal.

Het bestuur was al eerder door hem in kennis gesteld van zijn voornemen om te vertrekken. Nadat het bestuur had ingestemd met zijn vertrek, is tevens besloten om het nieuws pas naar buiten te brengen nadat Ricky zijn spelers en staf daarover had ingelicht. Ricky zal overigens het huidige seizoen – naar eigen zeggen -: “met volle inzet en betrokkenheid” afmaken.

Het bestuur wil Ricky zeer bedanken voor zijn inzet en betrokkenheid bij de club waar hij zijn carrière van hoofdtrainer/coach van een eerste seniorenteam is begonnen. Na hopelijk een positief slotakkoord van het seizoen wordt daarna op passende wijze afscheid van hem genomen.

Daan van Hees opvolger
Gezien de aard van gesprekken met de beide selectietrainers over het komend seizoen, lag het, door de ontstane situatie, voor de hand om Daan van Hees, trainer/coach van het tweede team en tevens speler van AMVJ 1, te vragen om de rol van Ricky Kumar nu al over te nemen.

De gesprekken daarover zijn positief verlopen en dat betekent dat Daan-een “oer-AMVJ-er” overigens- volgend seizoen aan het roer zal staan van Bordeauxrood 1.

Bestuur AMVJ-Voetbal