Recordopbrengst Grote Clubactie dankzij enthousiaste jeugdspelers

De Grote Clubactie van AMVJ voetbal heeft dit jaar een recordopbrengst opgeleverd van 3.000 euro. Zeker 40 kinderen hebben zich met veel enthousiasme ingezet om zoveel mogelijk loten te verkopen. Met de opbrengst heeft de club nieuwe jeugddoelen, trainingsballen en doelnetten kunnen kopen.

Afgelopen zaterdag 11 januari waren alle lotenverkopers en hun ouders uitgenodigd op het clubgebouw van AMVJ om de Grote Clubactie met elkaar feestelijk af te sluiten. Wij zijn enorm trots op de inzet van de jeugdleden voor onze club en blij met de mooie opbrengst. Namens het bestuur van AMVJ voetbal was Emiel Obdeijn  aanwezig om iedereen te bedanken en de prijzen uit te reiken. Iedereen die meer dan 25 loten heeft verkocht, ontving een prachtige voetbal. In totaal hebben 34 kinderen een bal ontvangen. Daarnaast waren er ook nog een aantal topverkopers die zelfs 70 of meer loten hadden verkocht. Dat waren: Morten Spigt (JO9-1), Hidde Swelheim (JO9-1), Nathan Swelheim (JO10-1) en Manu Krans (JO8-4). Zij hebben alle vier een waardebon ontvangen voor een AMVJ NIKE trainingspak. De hoofdprijs, voor de verkoper die de meeste loten heeft verkocht, is twee tickets voor AJAX – SPARTA in de Johan Cruijff ArenA. De winnaar van de hoofdprijs is een van de jongste lotenverkopers: Manu Krans (7 jaar). Op de vraag hoeveel loten hij verkocht had, antwoordde hij: “mmm…, wel heel veel.”  Hij had maar liefst 76 loten verkocht.

Wij willen alle lotenverkopers en hun ouders nogmaals bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Dankzij jullie is er een prachtig bedrag binnengehaald dat we goed kunnen gebruiken. Met het geld hebben we o.a. nieuwe jeugddoelen, trainingsballen en doelnetten gekocht. De nieuwe doelnetten zijn tijdens onze klusdag – ook afgelopen zaterdag 11 januari – door een aantal vrijwilligers direct in de nieuwe doelen vastgemaakt.

Nadat de hele groep lotenverkopers op de foto was gezet, was er chocolademelk voor alle kinderen. Een mooie  feestelijke afsluiting van een succesvolle actie.

Hartelijke groet,

Emiel Obdeijn & Dick Tichelaar