Recordopbrengst Grote Clubactie dankzij enthousiaste inzet jeugdspelers

De Grote Clubactie van AMVJ Voetbal is dit jaar een groot succes geworden: een recordopbrengst van 6.000 euro. Bijna 80 kinderen en twee vrouwenteams hebben zich met veel enthousiasme ingezet om zoveel mogelijk loten te verkopen. De opbrengst zal onder meer worden gebruikt voor het opleiden van jeugdtrainers en nieuwe materialen zoals ballen, hoedjes en doelen. Bij de senioren ontstaat een (bescheiden) budget voor het inhuren van scheidsrechter.

Afgelopen zaterdag 9 januari waren alle lotenverkopers uitgenodigd op het kunstgrasveld van AMVJ om de Grote Clubactie met elkaar feestelijk af te sluiten. Wij zijn enorm trots op de inzet van de leden voor onze club en blij met de mooie opbrengst. Twee keer zoveel als vorig jaar. Namens het bestuur van AMVJ Voetbal was onze voorzitter Lex van Hees aanwezig om iedereen te bedanken en de prijzen uit te reiken. Iedereen die 30 loten of meer had verkocht, ontving een prachtige voetbal. In totaal hebben 42 kinderen een bal ontvangen. Daarnaast waren er ook nog een aantal topverkopers die zelfs 60, 80 en meer loten hebben verkocht.  Bij 60 loten ontvang je een AMVJ trainingshirt en bij 80 loten of meer een AMVJ trainingspak. De extra prijs voor de verkoper die de meeste loten heeft verkocht ging dit jaar naar Gijs Jansen (team JO12-2). Hij heeft maar liefst 265 loten verkocht. Gijs ontvangt twee kaarten voor een wedstrijd van AJAX in de Johan Cruijff Arena. Zodra dat weer mogelijk is natuurlijk.

Ik ben ontzettend blij met zoveel enthousiasme en betrokkenheid van de jeugdspelers bij onze vereniging.”
Lex van Hees

Wij willen alle lotenverkopers en hun ouders bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Dankzij jullie is er een prachtig bedrag binnengehaald dat we heel goed kunnen gebruiken als vereniging. Met het geld kunnen we jeugdtrainers voorzien van extra opleiding en begeleiding en nieuwe doelnetten, doelen en ballen aanschaffen. Voor het vervangen van doelnetten zoeken we overigens nog wat hulp. Fijn als de kinderen weer in een volwaardig doel kunnen scoren. Als je wilt helpen, meld je dan bij bashageman@amvjvoetbal.nl

 

Nadat de hele groep enthousiaste lotenverkopers op de foto was gezet, was er limonade voor alle aanwezige kinderen. Een mooie  feestelijke afsluiting van een succesvolle actie.

Nogmaals ontzettend bedankt en hopelijk doen er volgend jaar ook weer veel leden mee met de Grote Clubactie.

Hartelijke groet,

Dick Tichelaar
Jeugdcommissie

Top 10 verkopers

Nr Naam Aantal loten
1 Gijs 265
2 Oscar 108
3 Daan 95
4 Ime 90
5 Bas 83
6 Koen 82
7 Teun 81
8 Finn 80
9 Willem 80
10 Ko 67